Moje małżeństwo

Lady,

Pozdrawiam z calego serca... Uśmiech

Prosze o porade i zwracam sie z wielka prosba do Ciebie po starej znajomosci...Ten rok jest dla mnie dosyc trudny i chcialbym Cie prosic o polozenia kart na moje sprawy sercowe, a szczegolnie prosze o to jak potoczy sie dalej moje malzenstwo....Chodzi o najblizsze 3-4 miesiace...Mam bardzo trudne decyzje do podjecia w sprawie jego przyszlosci po 26 latach malzenstwa....Duzo sie dzieje a samemu sobie zawsze trudniej sie kladzie karty gdy sa dla osob najblizszych ....

Pozdrawiam jeszcze raz

Koziolek Matolek...
Odpowiedz

Ojej Koziołku, oczywiście, że Ci postawię karty. Wyślij mi dane na priv.
A w ogóle to głowa do góry. Wyobrażaj sobie tylko najlepsze zakończenia swojego problemu małżeńskiego. To ważne aby nie widzieć czarnych scenariuszy.
Myśli tworzą rzeczywistość.
Odpowiedz

Hiacyncie,
 w Twojej relacji nastąpiło gwałtowne tąpnięcie, które pokiereszowało serce Iwony. Łączy Was wspolna przeszłośc, sentymenty, dzieci i to jest bardzo dobra podstawa do tego aby budowac coś na nowo ale nie będzie to łatwe bo ktos tu kogoś mocno rozczarował i zranił (Ty) i mleko się rozlało. Ciebie ta sytuacja bardzo porusza i ciężko Ci się doprowadzic do jako takiej równowagi ale postanowiłeś walczyć o to małżeństwo i słusznie, bo w rezultacie zachowanie jego ciągłość.
Najtrudniejszy będzie czerwiec bo może paść jakas decyzja o końcu, o sprawie w sądzie lub ten temat będzie wałkowany ale już w lipcu pojawi się jakiś nowy czynnik zewnętrzny, dojdzie do wyjaśnień, tu może któreś z dzieci zadziałać na korzyść Waszego małżenstwa lub zaproponujesz coś. W sierpniu wszystko będzie zależało od Ciebie, od Twojej spontaniczności, kreatywności, może pojedziecie gdzieś razem? Wspólny wyjazd dobrze Wam zrobi.We wrześniu, coś zostanie odwleczone w czasie, spadek formy, brak sił na walkę.
W rezultacie jednak warto walczyć bo jest duża szansa na zachowanie ciągłości małżeństwa. Iwona przestanie obstawać przy swoim stanowisku. Twoje zabiegi przyniosą efekt, czego Ci życzę.
Odpowiedz

Lady,

Bardzo ci dziekuje za poswiecony czas - obys miala racje...czas pokaze...

Jeszcze raz bardzo dziekuje...
Odpowiedz

Trzymam kciuki Hyacyncie.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości