Boski Tarot u Hazar

Zapraszam na wróżby Oczko

Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami 
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz 

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Witaj Hazar,

Jeśli pozwolisz  zapytam o moje sprawy zawodowo-finansowe.
Otóż dostałam nową pracę - zaczynam od czwartku. Jest to praca w sklepie. Napisz mi proszę jak potoczą się też moje sprawy zawodowe czy będę zadowolona z tej pracy, na co zwracać uwagę i czy zostanę tam na dłużej ? Kwiatek  Jeśli możesz sprawdź proszę jak będą wyglądały moje finanse do końca roku Kwiatek 
Dane na priv + weryfikacja gwarantowana Buźki 

Pozdrawiam
Odpowiedz

Ok Uśmiech wieczorem odpowiem

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Agata 

jak potoczą się też moje sprawy zawodowe czy będę zadowolona z tej pracy, na co zwracać uwagę i czy zostanę tam na dłużej ? 

10 kielichów  4 monety, IX Pustelnik, 2 miecze 
Praca pokazała się jako spokojna i bezstresowa 
, raczej nie będzie nawału klientów, będziesz miała czas by dbać o ekspozycję, zadowolona będziesz najbardziej z kasy  jak na początek uważasz że dostałaś dobrą ofertę ale za jakiś czas będziesz uważać że powinnaś jednak zarabiać więcej, mogą dojść obowiązki na które się nie zgadzałas na początku. Powinnaś zwracać uwagę na przełożonego, będzie chodził i węszył żeby coś znaleźć  dosłownie przyświecał sobie latarką Uśmiech więc się pilnuj bo jego zadanie to wyrwać Ci premie  Prawdopodobnie sama zrezygnujesz z tej pracy bo będziesz chciała odciąć się od tego człowieka ale bez obaw to czysty biznes tu chodzi tylko o pracę adekwatną do zarobków , żadany mobbing , ogolnie bardzo przyjemna atmosfera się zaznaczyła, jeśli się dogadacie na lini zakres obowiązków - kasa-jakość pracy to powinno być dobrze, tylko pamiętaj że pokazał się jako szalenie drobiazgowy i skrupulatny człowiek 

finanse do końca roku 
II Kapłanka  As Kielichów  Paź monet 
Do końca roku w finansach pokazało się podpisanie umowy zlecenia bądź innej na usługi które możesz zaoferować z racji wykształcenia i Twojej pasji  będzie z tego dodatkowy dochód, na pewno bardzo Cię to uszczęśliwi 

Agata no co mogę powiedzieć Uśmiech powodzenia w nowej pracy i obyś nie przysypiała za ladą jak moje zwierzaki na karcie Uśmiech

Odpowiedz

Hazar,
Bardzo Ci dziękuję za poświęcony mi czas Kwiatek Kwiatek 
Zweryfikuję po 3 miesiącach, ponieważ na taki czas otrzymam umowę (okresowa na czas próbny).
Co do zarobków to tak, mam dodatkowe pieniądze z racji moich zainteresowań, cieszę się, że to nadal będzie dawało mi dochód..

Pozdrawiam Buźki
Odpowiedz

Witaj! 
Zwracam się do Ciebie z ogromną prośbą. Jeśli możesz, proszę odpowiedz na moje pytanie.

Dlaczego mężczyzna (dane podam na priv) ponownie urwał ze mną kontakt (chciał coś wyjaśnić, ale jednak nie doszło do tego), a gdy ja teraz ponownie  spróbowałam nawiązać kontakt  całkowicie  ignoruje. Czy w końcu odezwie się do mnie?  To wszystko w wielkim skrócie, ale bardzo dla mnie niezrozumiałe, można powiedzieć historia bez zakończenia. Jaki to może mieć finał? 
Będę bardzo wdzięczna co pokażą Twoje karty.
Odpowiedz

Witaj Ewi Uśmiech wieczorem dostaniesz odpowiedź Uśmiech

Odpowiedz

Evi
Tarot zapytany o powód dlaczego ten mężczyzna urwał z Tobą kontakt i dlaczego Cię ignoruje pokazał mi Strażnika (Rycerz Mieczy)
Ta wiedza nie jest dla Ciebie, przykro mi ale z jakiegoś powodu tarot nie udzieli odpowiedzi albo masz nie znać powodu albo już udzielił Ci odpowiedzi przez inną wróżke... Bądź powód jest tak oczywisty że nie musi o tym mówić  
Na pytanie czy wogóle się odezwie? 

Paź kielichów  5 kielichów 
Będzie moment że będzie chciał to zrobić ale jest tak rozżalony że raczej nie podejmie działania 
Jest tutaj strasznie dużo negatywnych emocji, on jest bardzo smutny i bardzo zamknięty,  raczej nici z kontaktu  widzę dosłownie zacisnięte usta 
I oczy też przede mną uciekają
Nawet ja nie mam dostępu  przykro mi Evi
Zrobisz co dyktuje ci serce ale moje karty dają mi sygnał że nie powinnaś pytać o niego a mnie osobiście sugerują nie wtykać nosa w tą sprawę. 

Trzymaj się ciepło :Uśmiech
Hazar

Odpowiedz

Dziękuję bardzo za szybką odpowiedź! 
Z tego co jedynie wiem, to chodzi o jakieś plotki, ktoś mu nagadal jakieś noestworzone rzeczy, chyba w to uwierzył, ale miał mi wszystko wyjaśnić i tego nie rozumiem, bo przecież wystarczyłoby jedna rozmowa. Najgorsze jest to, że nie mam szansy wytłumaczenia się, chociaż nawet nie wiem  z czego. On jest smutny przeze mnie? Naprawdę nie widać ostatniej jakiejś szansy na załatwienie tej sprawy, że tak to nazwę?
Odpowiedz

Ewi 
Strażnik to "reset" nic więcej nie mogę powiedzieć.
Nas też obowiązują zasady pracy z tarotem,
a brak pokory słono kosztuje.  Tak jak mówiłam  postać z karty ucieka przede mną wzrokiem .. dosłownie 
Poczekaj  czasami wystarczy tydzień, dwa i inaczej wszystko wygląda, tylko tyle mogę powiedzieć Uśmiech

Odpowiedz

Rozumiem, dziękuję. 
Dobrej nocy Uśmiech
Odpowiedz

Witajcie kochani. Dawno mnie u Was nie było. Ale urodziłam dzidziusia i jestem bardzo zajęta. 
Komputer tez mi się popsuł, nie wiem czy to wirus, czy coś z pamięcią podręczną. Ale jest strasznie powolny. Jedną strone otwiera 10 min albo wcale ;( 
Jeśli mi się uda czy mogę prosić jakąś wróżkę czy wróżbitę o poświecenie mi troszkę czasu? 
Chodzi mi o spojrzenie w karty, czy mam szanse wygrać sprawę w sądzie. 
Czekalam na sprawiedliwosc ponad 3 lata. Ale powoli trace nadzieje, ze jadnak mi sie uda. 
Chciałbym bardzo uzyskać odpowiedz, bo nie wiem co robić dalej. Czy szukać dalszej pomocy czy poddać się? 
Sylwia 24-03-81 
Pozdarwiam wszystkich cieplutko a wlasciwie goraco w to piekne lato Oczko  Hejka
Odpowiedz

Witaj Uśmiech postaram się odpowiedzieć jeszcze dzisiaj Uśmiech

Odpowiedz

Witaj Sylwia 
Sprawa o którą pytasz pokazała mi się jako sprawa o zasoby materialne 
Co powinnaś zrobić w tej sprawie by ruszyła do przodu 

9 monet,  królowa Mieczy, As Monet
Napewno musisz się tym zająć  prawdopodobne jesteś bierna i dlatego tak długo się to ciągnie 
. Druga sprawa to dobra prawniczka bez pomocy takiej osoby nie wygrasz no i musisz uruchomić pieniądze w tej sprawie czyli bez nakładów z Twojej strony się nie obejdzie. 
Na pytanie czy wygrasz finalnie tą sprawę pokazał się 
0 Głupiec 
Ja to widzę tak to Ty musisz pierwsza wyciągnąć rękę, do kobiety tak jakby była szansa na polubownie załatwienie sprawy  jest taka możliwość Uśmiech może warto spróbować, bo tarot wyraźnie zachęca do tego by spróbować 
Jeżeli nie zdecydujesz się na ten krok to tak jak pisze więcej działania i prawnik ale to są już koszty 

Pozdrawiam serdecznie 
Hazar Uśmiech

Odpowiedz

(28-07-2018, 09:45)Hazar napisał(a):  Witaj Sylwia 
Sprawa o którą pytasz pokazała mi się jako sprawa o zasoby materialne 
Co powinnaś zrobić w tej sprawie by ruszyła do przodu 

9 monet,  królowa Mieczy, As Monet
Napewno musisz się tym zająć  prawdopodobne jesteś bierna i dlatego tak długo się to ciągnie 
. Druga sprawa to dobra prawniczka bez pomocy takiej osoby nie wygrasz no i musisz uruchomić pieniądze w tej sprawie czyli bez nakładów z Twojej strony się nie obejdzie. 
Na pytanie czy wygrasz finalnie tą sprawę pokazał się 
0 Głupiec 
Ja to widzę tak to Ty musisz pierwsza wyciągnąć rękę, do kobiety tak jakby była szansa na polubownie załatwienie sprawy  jest taka możliwość Uśmiech może warto spróbować, bo tarot wyraźnie zachęca do tego by spróbować 
Jeżeli nie zdecydujesz się na ten krok to tak jak pisze więcej działania i prawnik ale to są już koszty 

Pozdrawiam serdecznie 
Hazar Uśmiech
Przepraszam Cie Hazar ze Ci nie odpisalam i nie podziekowalam. Wlasnie weszlam na forum, bo raz ze bardzo rzadko tu jestem bo maluzek pochalnia mnostwo czasu. Po drugie komputer bardzo zamula. I nie wiem co za problem. A Po trzecie to dzieki Krystynie nie muslalm jej nawet pytac, wyslala mi linka gdzie odnalezc linka z wrozba.A i jeszcze po 4te choc dlugo jestem juz na forum to wciaz nie umiem niczego odnalezc, musze dlugo szukac [Obrazek: oczko.gif]. Dziekuje [Obrazek: kwiatek.gif] Ci bardzo serdecznie za poswiecony czas i wrozbe. I bardzo mocno przepraszam , ze nie zajrzalam tu wczesniej ;( Co do sprawy szukalam mostwo po prawnikach, nikt nie umie albo nie chce mi pomoc. Kiedys pytalam juz o te sprawe, ktos powiedzial ze znajde mezczyzne prawnika ze pomoze. No i szukalam mezczyzn i zaden nie okazal sie kompetentny.. Dlatego postanowilam znow zapytac. Tym razem Ty hazar mowisz o kobiecie? to moze powinnam sprobowac poszukac kobiety? Naprawde mi glupio ze tak pozno tu weszlam . Wybacz mi i jeszcze raz Ci dziekuje. I pozdrawiam serdecznie [Obrazek: buzki.gif]
Odpowiedz

Claudia81 ;Oczkowszystko w porządku, przecież to zrozumiałe że masz swoje życie.
Spróbuje z tą prawniczką ale pamiętaj że tarot pokazał że możesz spróbować polubownie załatwić sprawę ;Oczkowystarczy wyciągnąć dłoń .

Powodzenia życzę  Buźki

Odpowiedz

Witamy w grupie wróżek... Buziak

[Obrazek: attachment.php?aid=76937]
Odpowiedz

Gratuluję Gabinetu @"Hazar"... niech dalsza przygoda z Tarotem wniesie Ci wiele radości i nie zapomnianych chwil, powodzenia!  Kwiatek Buziak
Odpowiedz

[Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcRJyyrNltfjY9TxKrw5SgM...xgYmc601og]
Powodzenia we wróżbach!  Buziak
Odpowiedz

Dziękuję jestem wzruszona Uśmiech to wspaniała chwila jeszcze raz dziękuję  Buźki

Odpowiedz

Dziękuję ślicznie Uśmiech

Odpowiedz

Gratuluję, Hazar... niech Ci się dobrze wróży. Uśmiech
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości