Liczba postów: 53.836
Liczba wątków: 2.110
Reputacja:
5.481
Dlaczego o to pytasz, w jakim kontekście...??
Każda wróżka ma wypracowany kodeks etyczny...i o niektórych sprawach widzianych w kartach moze nie informować daną osobę...
lub inaczej...osoba prosząca o wróżbę zataja ważne informacje lub podaje nieprawdziwe ...i stad niedosyt w otrzymanej wróżbie lub wróżka odmawia całkowicie wróżenia...
Jasne, ze Ty ze swej strony możesz to oceniać inaczej, nieprawdziwie...
Idąc do wrózki trzeba mieć do niej zaufanie i być przygotowaną na każdą wróżbę..
To tak w uproszczeniu, ponieważ temat ten niejednokrotnie był już omawiany, dyskutowany na naszym Forum...
Poczytaj trochę , właśnie w tym dziale...
Liczba postów: 192
Liczba wątków: 16
Reputacja:
275
Znak Zodiaku: Wodnik ♒
w kontekscie czy wrozka gdy widzi bardzo złe wydarzenia, nie koniecznie smierc, moze je zataic tłumaczac tym ze tarot widzi do 6 lat do przodu, kiedys dostalam taka wlasnie odpowiedz
Liczba postów: 5.886
Liczba wątków: 64
Reputacja:
5.494
Znak Zodiaku: Lew ♌
Nie bardzo rozumiem... to znaczy, że wróżka powiedziała Ci że widzi w kartach coś czego nie chce Ci powiedzieć?...
Reputacja:
275
widziałam po niej że coś kręci, odpowiedziała wymijająco że nic nie widzi i że Tarot widzi tylko 6 lat do przodu, na moje oko nie chciała mi wszystkiego powiedzieć
Liczba postów: 113
Liczba wątków: 14
Reputacja:
420
Ja mam inne doświadczenia. Czasem korzystam z wróżek bo kładąc sobie karty nie zawsze jestem w stanie to obiektywnie odczytać gdy w grę w chodzą zbyt duże emocje. I to co ja zauważyłem:
- wróżka interpretuje karty wg własnego światopogladu - co jest chyba naturalne ale czasem jest to zabawne. Przykład: w pytaniu o związek z kobieta wychodzą niemal same denary a wróżka mówi, że kobieta widzi partnera jako odpowiedniego kandydata na męża, stabilnego itp A ja widząc jakie karty są na stole dopytuje: czy ta stabilność przypadkiem nie oznacza, że kobieta zwyczajnie leci na kase... A wróżka nieco skonsternowana odpowiada "no trochę tak". Albo inny przykład wróżka mówi, że ta kobieta będzie cały czas szukać wielkiej miłości... na co ja dopytuje czy to szukanie wielkiej miłości nie oznacza przypadkiem skakania z kwiatka na kwiatek tudzież częstej zmiany partnerów na co wróżka znów nieco zpeszona mówi że trochę tak... Czyli często wróżki to co.widza w kartach opisują wypaczajac sens tego co karty pokazują... I gdybym sam się kartami nie zajmował to bym łykał jak pelikan...
Albo pytając o uczucia... Co ona czuje do mnie. Ona ma uczucia do Pana. Tak wiem, że ma. Ale jakie konkretnie co czuje... I tu już Pani wróżka dwoi się i trOi co tu odpowiedzieć
Zdarzyło mi się też że wróżka najprawdopodobniej świadomie przekazała odczyt kart inaczej. Chodziło o trzecią osobą w związku która miała się pojawić. Raczej napewno zobaczyła że pojawi się tam mężczyzna A powiedziała że kobieta... pewnie żeby nie martwić
Reputacja:
275
Dziękuję Kochani za odpowiedzi
Reputacja:
275
Po 12 latach od wróżby wywnioskowałam, że wróżka miała mętny przekaz i niewyraźnie widziała niektóre rzeczy. Widziała też śmierć, ale nie powiedziała tego wprost tylko kręciła że widzi ( z osobą o którą pytałam) problem. I tak się stało, w podanym przez nią czasie ta osoba popełniła samobójstwo. Gdy zapytałam o chłopaka który mi się wtedy podobał, powiedziała że ożeni się z obecną partnerką, ale widzi problemy. Niedługo przed ślubem jego ojciec zginął w wypadku.