witaj Katniez
Zapytałam jak będzie wyglądać Twoje życie uczuciowe na 2019 rok.
Podzieliłam go na kwartały
I Kwartał - 5 buław, paź monet, Król Monet
Pomimo tego, że to niefortunne rozstanie będzie jeszcze wpływać na Twoje życie ( są jakieś niedokończone sprawy z tamtym partnerem) jest realna szansa na związek, ponieważ pojawi się w pierwszym kwartale mężczyzna z którym będzie można snuć plany na dłuższy okres czasu. Niestety po pewnym czasie dopadną Cię duże wątpliwości odnoście tego faceta. Bedzie podejrzewać go o nieuczciwość i prawdopodobnie będziesz miała racje bo pokazała sie sie kochanka i jego odejście w niezbyt przyjemnej atmosferze
II Kwartał - 9 mieczy, Królowa Buław, 8 kielichów
III Kwartał - paź buław, 7 monet, VIII Moc
W trzecim kwartale pojawi się szansa ale na flirt i wreszcie doczekasz się, ale zmysłowego seksu czego serdecznie ci życzę bo namiętność w karcie Mocy to apogeum spełnienia na planie fizycznym
tylko że ten mężczyzna nie da ci ani krztyny uczuć .... A Ty będziesz cały czas myślami wracać do byłego partnera i do takich romantycznych chwil które trzymasz tylko dla siebie, zwyczajnie będziesz tęsknić za romantyczną miłością bo ten dziki seks się przeje i wszystko diabli wezmą, rozstanie z hukiem na końcu roku sie pokazało.
IV Kwartał - Król Mieczy,6 kielichów, XVI Wieża
Katniez bardzo intensywny rok przed Tobą, pięknie Tarot pokazał, mnóstwo ognia, zwrotów akcji, nie ma co liczyć na spokojne 12 miesięcy ale przyjąć to co szykuje ci los bo może być ciekawie
na pytanie czy jest możliwe odbudowanie związku z Piotrem
6 monet, XIV Umiarkowanie, As Kielichów
Jest szansa ;
tylko że jesteś mu coś dłużna, spłać dług jaki masz wobec niego to jest pierwsza sprawa a druga to poczekaj aż opadną emocje, teraz nie jest dobry czas na próby odnowy tego związku, pokazało się jakbyś sobie niezłe u niego nagrabiła . Trzeba poczekać a próbować można dopiero po "spłacie" .
Widzisz Ty będziesz do niego wracać myślami nawet pod koniec 2019 roku bo to zobaczyłam w 6 kielichach ale tu trzeba spokoju bo uczucie jest tylko tak jakby ktoś zawalił na materii ;
Pozdrawiam serdecznie
Hazar