Liczba postów: 5.229
Liczba wątków: 225
Reputacja:
3.054
26-07-2021, 19:19
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-07-2021, 19:19 przez
Iwona Agata.)
Jakie masz znaki w takich plantach jak Słońce, Księżyc , Wenus i Mars? One przede wszystkim określają to, jaki naprawdę jesteś.
Reputacja:
3.054
Jeśli więc szukasz pracy, to pierwsza dekada września będzie tym terminem, w jakim ją dostaniesz a może nawet już zaczniesz pracowac właśnie od września . Zacznie się dla Ciebie nowy rozdział w życiu. 7,8 i 9 sierpnia to czas kiedy powinieneś wysyłaś CV lub umówić się na rozmowę kwalifikacyjną. To szczęśliwy termin dla Ciebie na zaprezentowanie siebie od jak najlepszej strony. Nie zwlekaj. Skorzystaj z tego terminu.
Reputacja:
3.054
8 sierpnia jest idealnym dniem na wysyłanie CV ale jeszcze lepiej byłoby abyś się fizycznie ewentualnemu pracodowcy w tym dniu się zaprezentował. Da się to zrobić?
Reputacja:
3.054
W takim razie zmień avatar na taki z Twoimi symbolami...poczujesz się lepiej, pewniej. Ja widzę Cię z jakimś symbolem królewskim , berłem, laską Gandalfa?
Liczba postów: 883
Liczba wątków: 23
Reputacja:
3.742
Nie mam daru jasnowidzenia. To na pewno. I nie mam żadnych proroczych snów ani obrazów. W ogóle bardzo rzadko swoje sny pamiętam. Mam coś innego, co na pewno się rozwija: przenikliwość widzenia, która wynika ze znajomości ludzkiej natury, naprawdę dużego bagażu życiowych doświadczeń i zwykłego zmysłu obserwacji. Plus umiejętność czytania między wierszami. To dziwne, ale zajmowanie się tarotem rozwinęło u mnie nie tylko intuicję, ale też... zdolności logicznego myślenia, łączenia faktów i skojarzeń. To tak jakbym patrzyła na 4-5 puzzli ze 100, a na podstawie tych paru już widzę całość sytuacji. Pewnie wyda Wam się to dziwne, ale kiedy stawiam karty komuś nieznanemu mi osobiście na odległość (za czym nie przepadam), to nie pytam o datę urodzenia, nie wspomagam się ani numerologią, ani astrologią, choć tym drugim na pewno mogłabym. Natomiast lubię mieć... zdjęcie tej osoby. Patrzeć na nie, kiedy tasuję karty i je wyjmuję. A najlepiej jednak czuję to wszystko, gdy jest kontakt osobisty.
Liczba postów: 2.193
Liczba wątków: 141
Reputacja:
1.876
Oj, królewskie to raczej nie moja bajka.
Bardzo lubię elipsę i kołowrót, który mam w planach sobie kupić. Avatar może zmienię, ale jeszcze nie w tym momencie. Myślę, że ten Avatar też jest częścią mnie.
Ja czasem myślę, że wolałbym nie znać ludzkiej natury. Choć lepiej wiedzieć z czym człowiek ma do czynienia.
To wszystko brzmi jakbyś miała dar jasnowidzenia, potrzebujesz zdjęcia, z jednego puzzla potrafisz odtworzyć w głowie cały obraz.
Albo po prostu masz tak wielką intuicję. Koniecznie to rozwijaj.
Reputacja:
3.054
Kamo,jeśli masz w kosmogramie sporo Skorpiona to faktycznie, praca detektywa byłaby idealna dla Ciebie.