Witaj Dhcldx
Pytanie:
Czy na horyzoncie coś nowego się pojawia?
XXI Świat - Na razie nic nowego nie widać. Jest poczucie wolności i nic nie znaczące znajomości, chociaż ładnie wypinasz pierś. Stoisz mi tylko jak manekin i pomimo dobrego "towaru" jaki masz na sobie, kupca nie widać. Ale to na ten moment, za chwile może odpalić się klepsydra.
Czy jest perspektywa na coś bardziej stabilnego, stałego?
III Cesarzowa - Jest, ale Ona jeszcze jest poza twoim zasięgiem. Widzę coś jak ołtarzyk, masz jakieś "bóstwo" do którego wzdychasz i które wielbisz.
Może pora coś zmienić ?
Paź Kielichów - Zacząć okazywać uczucia, to Twoja pięta Achillesowa. Jeśli otwarcie będziesz mówił co czujesz, kto wie. Może zamiast kochać wizerunek Cesarzowej będziesz mógł poczuć ciepło Jej ust.
Druga to zawodowa - Czy w bliskiej przyszłości pojawia się może coś lepszego (na dłużej)?
7 kielichów - Pojawia się, ale energia mi się rozjeżdża i w sumie widzę to jak "Duży dym, mało ognia".
Jak coś będzie to na chwilę i nie jest powiedziane że będzie lepsze.
Moja branża jest dość niszowa i nie wiem, czy nie będę musiał dorabiać kwalifikacji, żeby coś sensownego złapać?
XI Sprawiedliwość - Powinieneś ślepo sobie ufać, jest nisza i jest możliwa do opanowania. To swoim miękkim myśleniem wprowadzasz chaos. Trzymaj się zasad i zaufaj sobie. Na razie nie ma co się poddawać. Popracuj więcej nad merytoryką i formalną stroną swoich działań i powinno być lepiej.
Jest ok
to będzie dobry rok. Ciesz się życiem, bo tak mi się pokazałeś.
Twój Ideał już mi się pokazuje, a z pracą to trzeba tylko dopracować szczegóły, umowy i dogadać się z jakimś "wspólnikiem??"
Wszystkiego Dobrego
Hazar