(30-07-2022, 19:19)Walentynka napisał(a): Witaj Seleno,
bardzo Cię proszę o numerologię na relacje, dane wysłałam na priv.
Dziekuje
Walentynko
Namieszałaś sporo prośbami, bo pytałaś też inne wróżki o tę relację. To jest tak, że chyba chcesz nagiąć tę rzeczywistość, bo są emocje u Ciebie, ale... ja nie powiem Ci nic więcej ponad to, co juz sama wróżyłaś i co inni napisali. Mogę napisać tak: jesteś 9 numerologiczną i teraz właśnie, teraz w 2022 r. a mocniej się to zaakcentuje ok. 2026 r. wchodzisz w wibrację 7/16 w 3 PZ - aż do 2031 r. W dodatku masz 7/25 od 2005 r. w cyklu produktywnym i aż do 2032 r. To pułapka zmysłów, wir romansów, wiele partnerów - uważaj, bo będziesz przeżywać to i emocjonalnie zostaniesz zraniona. Ale nic stałego. To co dziś jest "OH, ACH" jutro może iść w zapomnienie...
Do 2031 r. nie widzę stałego związku u Ciebie, bo... tak już masz, tak tych partnerów będzie wiele, choć relacja każda może wydawać się wielka, wspaniała. Dużo myślenia, analizowania, uczucia, romanse, zabawa, seks - uważaj na kierowanie się zmysłami, żeby nie stracić emocjonalnie.
Więcej wiesz z rozkładów, które masz.
Pan o którego pytasz też na 7/16 obecnie - oboje możecie się ranić, relacji nie będzie. Choć on jak stabilna 4-ka z drogi życia chciałby poważnie, statecznie i stabilizację, ale, wybacz szczerość: Ty się do tego nie nadajesz, bo inny masz styl, tryb życia. Kochasz szybko, porywczo i... krótko. On ma w wyzwaniu 4 i skupia się na pracy, byłyby stabilny, ale czas Wam nie sprzyja i odrabiacie karmy.
Walentynko wróćmy do numerologii za ok. 2 - 3 miesiące, bo już chyba zbyt wiele razy pytałaś kart i sprawdzałaś. Nie podważam wróżb innych osób, nie o to chodzi w Tarocie, a numeorlogia pokazuje to samo - inaczej określając pewne rzeczy, ale to dotyczy tej samej osoby. Mogę zobaczyć pewne daty w numeorlogii, ale i tak wszystko jest płynne, zależy od naszych decyzji.
Masz jako 9-ka teraz 15/6 - 6 rok osobisty. Za miesiac, we wrześniu zaczniesz 7. rok osobisty i tu nie ma stałych związków, co najwyżej romanse i dużo emocji, zabawy. On jako 4-ka zacznie 2 rok własny i skupi się na pracy, trudniej będzie. Ty poszalejesz, zwłaszcza mając te 7/25. Najbliższa dekada u Ciebie bez zmian
Zapraszam za ok. 2- 3 miesiące na portret