Liczba postów: 1.188
Liczba wątków: 18
Reputacja:
0
to za mało szczegółów
mężczyzna =
U kobiet znaczenie seksualne - erotyczne.
ale ja myślę ze muszą być dokładnie sny co tam jest ?
Liczba postów: 1.099
Liczba wątków: 32
Reputacja:
0
Safira, Twoja odpowiedź bardzo mnie zaintrygowała. czy Twoje słowa są na podstawie tylko Twoich doświadczeń czy poleciłabyś jakieś książki na ten temat? (więzy energetyczne oraz powracanie w snach)
Liczba postów: 3.195
Liczba wątków: 29
Reputacja:
0
Tort może oznaczać ze szykuje się jakaś niespodziewana impreza.
Liczba postów: 1.006
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Powtarzanie się niektórych elementów w naszych marzeniach sennych, nie jest zjawiskiem nowym, przeważnie tak się dzieje kiedy dany sen wywarł na nas pewne wrażenie, emocje, w tym przypadku chodzi o mężczyznę, z którym kiedyś byłaś związana. Im bardziej rozmyślamy za dnia o danym śnie, tym większe prawdopodobieństwo, że niektóre elementy ponownie nam się przyśnią.
Twój sen może symbolizować iż sporo problemów ostatni czasy napotkałaś na swej drodze- symbol różnych samochodów stojących na drodze- i niekiedy sama się głowiłaś jak daną sprawę rozwiązać, czasami zatrzymując się i na spokojnie wszystko analizując.
Kolorowe rzeczy widziane we śnie, mogą być symbolem tego iż z byt wiele oczekiwałaś dobrego od tego mężczyzny, czułaś w nim poparcie, lub też jego brak- czarne opony.
Reputacja:
0
Nikt mi snu nie ułożył, interpretuje marzenia senne według swojej wiedzy, nie opierając przy tym na kartach.
Zresztą racz również zauważyć, kiedy została napisana moja interpretacja, a kiedy pojawiła się wróżba.
Reputacja:
0
Nie dałeś ciała, tylko po prostu się uczysz interpretacji, a wiadomo często początki nie są łatwe, zwłaszcza jeśli chodzi o analizę czyiś snów na odległość.