Boski Tarot u Hazar

Witaj Lysandra

Pytanie: Czy mogę Cię prosić o wskazówki do tej relacji na 2023?

Jak postępować względem tego Pana?
Rycerz Monet - Ostrożnie i roboczo. raczej nie ma oczekiwań by wyjść z emocjami czy bardziej intensywnymi działaniami.

czego unikać?
7 buław - Twardej postawy, to nie jest typ który lubi by mocno obstawać przy swoim zdaniu, a szczególnie być "samotnym wojownikiem świata". Raczej postawa ugodowa i merytoryczna jest tutaj pożądana. Udowadnianie że ma się rację, za wszelką cenę nie będzie tu dobrze wdziane

na co się przygotować.
XX Sąd Ostateczny - Możliwe jakieś wyciąganie brudów, ale to oczyści atmosferę. Możliwe że puszczą szwy i wszystko z siebie wyrzucicie.

Coś tam jest na rzeczy w tej relacji, możliwe że w niedługim czasie coś się wyjaśni i oczyści. Albo puszczą nerwy jemu albo Tobie, ale to będzie nowy początek.
Na razie musisz się jeszcze trochę pomęczyć, nie odkrywać się za bardzo z uczuciami czy chęcią działań z jego udziałem. Możliwe że On sam coś zainicjuje. Nagle coś zrozumie i wyciągnie na wierzch.
Traktuj to tylko jako dobrą znajomość i czekaj na jego ruch.

Wszystkiego Dobrego

Hazar

Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami 
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz 

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

(04-12-2022, 19:17)Hazar napisał(a):  Witaj Lysandra

Pytanie: Czy mogę Cię prosić o wskazówki do tej relacji na 2023?

Jak postępować względem tego Pana?
Rycerz Monet - Ostrożnie i roboczo. raczej nie ma oczekiwań by wyjść z emocjami czy bardziej intensywnymi działaniami.

czego unikać?
7 buław - Twardej postawy, to nie jest typ który lubi by mocno obstawać przy swoim zdaniu, a szczególnie być "samotnym wojownikiem świata". Raczej postawa ugodowa i merytoryczna jest tutaj pożądana. Udowadnianie że ma się rację, za wszelką cenę nie będzie tu dobrze wdziane

na co się przygotować.
XX Sąd Ostateczny - Możliwe jakieś wyciąganie brudów, ale to oczyści atmosferę. Możliwe że puszczą szwy i wszystko z siebie wyrzucicie.

Coś tam jest na rzeczy w tej relacji, możliwe że w niedługim czasie coś się wyjaśni i oczyści. Albo puszczą nerwy jemu albo Tobie, ale to będzie nowy początek.
Na razie musisz się jeszcze trochę pomęczyć, nie odkrywać się za bardzo z uczuciami czy chęcią działań z jego udziałem. Możliwe że On sam coś zainicjuje. Nagle coś zrozumie i wyciągnie na wierzch.
Traktuj to tylko jako dobrą znajomość i czekaj na jego ruch.

Wszystkiego Dobrego

Hazar

Trochę mi szczęka opadła, bo dzisiaj właśnie doszło do takiej sytuacji, gdzie wszystko się wylało i oczyściło, ale na plus. Dziękuję Uśmiech Ogólnie jest pozytywnie, ale wyszły rzeczy, które jednak sprawiają, że nie mam ochoty dalej rozwijać tej znajomości. Kiedyś mieliśmy trochę przebojów i nadal czuję się trochę oszukana. Chciałabym zapytać już na koniec, bardziej dla siebie i świętego spokoju, czy Pan miał kiedyś jakieś uczucia w moją stronę, bo wiem, że to jedyna rzecz, do której nigdy się nie przyzna i będzie mętnie odpowiadał.
Odpowiedz

Witaj Lysandra

Pytanie: Chciałabym zapytać już na koniec, bardziej dla siebie i świętego spokoju, czy Pan miał kiedyś jakieś uczucia w moją stronę, bo wiem, że to jedyna rzecz, do której nigdy się nie przyzna i będzie mętnie odpowiadał.

10 buław - Nie widzę oczu, nie pokaże mi. Jeśli miał to szły one tak głęboko, że nie był ich nawet świadom. Tam są ogromne obciążenia na tym Człowieku. Musiałby by wiele wysiłku i pracy włożyć w siebie by dopuścić uczucia do głosu.
Tam, nie ma na nie miejsca.
Być może to też sposób na życie, szuka sobie zajęć by nie wchodzić w emocje. W każdym razie to co czuje to swój trud i to przykrywa wszystko inne.
Taki Człowiek, piękny jak każdy inny, ale nie można od niego oczekiwać uczuć, bo nawet nie próbuje się zatrzymać, by poczuć coś więcej niż swój znój.

wszystkiego dobrego
Hazar

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Dziękuję Kwiatek Uśmiech
Odpowiedz

Witaj Hazar, 
W związku z tym, że już za chwilę Sylwester i Nowy Rok chciałabym prosić Cie o wróżbę na pierwszą połowę 2023 roku. Czego mogę spodziewać się w sprawach uczuciowych, finansowych...? 
Pozdrawiam serdecznie, 
EmPi
Odpowiedz

(14-08-2022, 20:04)Hazar napisał(a):  Witaj EmPi
pytanie: Proszę o wróżbę na uczucia na okres do końca bieżącego roku.
Wyskoczyło XIX Słońce
9 buław, XVIII Księżyc, 9 monet - Ktoś jest, ale nie widzę twarzy i ty też możesz nie wiedzieć z kim masz do czynienia. Sytuacji romansowej nie widzę, bo wielbiciel jest cichy, zresztą Ty ustawiasz się do niego plecami i nie masz pojęcia, że ktoś cały czas cię podgląda Oczko 
Zaciągaj zasłony, bo widzę cię w kąpieli jak myjesz włosy i jak przeciągasz się w sypialni. Jeśli masz konta na portalach społecznościowych, to też je przegląda najczęściej nocami.
Ale nic z tego się nie urodzi, na pewno do końca roku, widzę tylko Ciebie.

Facet to jakiś naukowiec albo z tytułami naukowymi, raczej ścisły. Stawiałabym na fizykę, bądź genetykę. Może aktywnie wykładać, pracownik uczelni.

Wszystkiego Dobrego
Hazar
Witaj Hazar, 
Cóż mogę powiedzieć... Niestety, jeśli gdzieś w moim otoczeniu kryje się jakiś wielbiciel to jest rzeczywiście bardzo cichy... Nie ujawnił się. A szkoda, bo może to ktoś warty poznania. Ale z wróżby tak właśnie wynikało - że do końca roku nie nastąpią żadne zmiany w moim życiu osobistym - miałaś rację, Hazar.
Odpowiedz

(24-08-2022, 09:17)Hazar napisał(a):  Witaj EmPi
Pytania:
Co on myśli?
Paź Mieczy - Nie ma za dobrego zdania o Tobie, patrzy jakiś taki zniechęcony, w jakiś sposób go drażnisz. Może puszczać o tobie plotki, ale jest w miarę ostrożny, pozwala sobie tylko na kąśliwe uwagi.

o co mu chodzi?
9 Monet - Chce być liderem, tak jakby zarządzać kasą, no i chce być w "świetle reflektorów", sam. Trochę jakby stoisz mu na drodze i w tym przeszkadzasz.

czego chce?
Rycerz Monet - Od Ciebie raczej nic, jakoś tak się ustawia jak duch przez pryzmat pracy.

Co powinnam zrobić?
3 monety - Zając się swoją praca i odciąć się od człowieka. pokazuje się że absolutnie nie dać się wciągać w jakieś gierki.

Jak będzie wyglądać dalej ta znajomość?
5 Buław - konflikty, patrz pytanie wyżej. Nie daj się wciągnąć w pyskówki, bo szkoda nerwów. Rób swoje i próbuj odciąć się od tego człowieka .

EmPi ja tu widzę Młodego Gniewnego, na razie bez doświadczenia. Za to Ciebie jak fachowca. Rób swoje i niej w nosie czyjeś ambicje Oczko. Olej delikwenta Oczko

Wszystkiego Dobrego
Hazar
Droga Hazar, 
Miałaś rację. 
Niestety ta osoba nadal jest bardzo blisko mnie. Nie potrafię zakończyć tej znajomości choć wiem, że powinnam ale staram się mniej angażować w sprawy które nie dotyczą mnie bezpośrednio. Nie wyrywam się z radami itd... Ja odpowiadam za siebie i swoje życie, on za swoje. W zasadzie nie wiem dlaczego on nadal się mnie "trzyma". Mam nadzieję że w końcu jakoś pozytywnie się to wszystko rozwiąże. 
Wszystkiego dobrego, Hazar
Odpowiedz

Witaj EmPi

Pytanie: na pierwszą połowę 2023 roku.
Czego mogę spodziewać się w sprawach uczuciowych?

5 Monet, II Kapłanka, Rycerz Buław - Niczego konstruktywnego, ta umowa która zawarłaś skutecznie blokuje by w materii zaczął się tworzyć związek. Jest namiętność i twórcze działania, ale o sile słomianego ognia, nie wniosą niczego trwałego, ale za to dużo organistycznego spełnienia. Coś na pewno będzie się dziać, tylko że nie wyjdzie na świtało dzienne, pokazuje się pod latarnią. Przynajmniej plotek nie powinno z tego być Uśmiech

finansowych...?
Paź Buław, Rycerz Mieczy ( STRAŻNIK TALLI )
Widać poprawę i nic więcej Oczko Jakąś pałeczkę może ci ktoś przekazać.
Prawdopodobnie Twoje finanse są jeszcze zależne od czynników, które na ten moment są w kole. Gdzieś w pobliżu kreci się koło fortuny. 

W uczuciach delektuj się niezobowiązującym romansem i na razie nie oczekuj deklaracji, bo go na to nie stać.
W finansach dopiero zaczyna się coś dziać, czyli jak komuś się koło zatrzyma, tak w jego otoczeniu inni odczują. Ale to jeszcze nie na ten moment. Bądź dobrej myśli.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Odpowiedz

(28-12-2022, 17:16)Hazar napisał(a):  Witaj EmPi

Pytanie: na pierwszą połowę 2023 roku.
Czego mogę spodziewać się w sprawach uczuciowych?

5 Monet, II Kapłanka, Rycerz Buław - Niczego konstruktywnego, ta umowa która zawarłaś skutecznie blokuje by w materii zaczął się tworzyć związek. Jest namiętność i twórcze działania, ale o sile słomianego ognia, nie wniosą niczego trwałego, ale za to dużo organistycznego spełnienia. Coś na pewno będzie się dziać, tylko że nie wyjdzie na świtało dzienne, pokazuje się pod latarnią. Przynajmniej plotek nie powinno z tego być Uśmiech

finansowych...?
Paź Buław, Rycerz Mieczy ( STRAŻNIK TALLI )
Widać poprawę i nic więcej Oczko Jakąś pałeczkę może ci ktoś przekazać.
Prawdopodobnie Twoje finanse są jeszcze zależne od czynników, które na ten moment są w kole. Gdzieś w pobliżu kreci się koło fortuny. 

W uczuciach delektuj się niezobowiązującym romansem i na razie nie oczekuj deklaracji, bo go na to nie stać.
W finansach dopiero zaczyna się coś dziać, czyli jak komuś się koło zatrzyma, tak w jego otoczeniu inni odczują. Ale to jeszcze nie na ten moment. Bądź dobrej myśli.

Wszystkiego Dobrego
Hazar
Dziękuję bardzo, Hazar, za wróżbę 
Jeśli chodzi o finanse, cieszę się że nie zanosi się na pogorszenie. Wiadomo, że przydałby się przypływ gotówki ale cieszę się tym co jest
Uczucia... Świetnie to ujęłaś - "umowa która zawarłaś skutecznie blokuje by w materii zaczął się tworzyć związek"- kiedyś sądziłam że ta "umowa" przerodzi się w związek...
Dziękuję raz jeszcze ?
Odpowiedz

cześć Hazar Uśmiech chciałabym poprosić o wróżbę, czy D. do mnie wróci oraz czy się zmieni, czy o mnie w ogóle myśli? dwa miesiące temu byłam u wróżki i powiedziała, że będzie on moim mężem… przez to mam teraz nadzieje i chyba blokuje się na innych mężczyzn, mogę przesłać dodatkowe informacje na priv Uśmiech
Odpowiedz

Witaj Melanie3
Pytanie: chciałabym poprosić o wróżbę, czy D. do mnie wróci?
Paź Monet - Jest taka realna szansa, jako kolega, pogadać, może chcieć coś oddać, bądź odebrać.

oraz czy się zmieni?
3 Buławy - Tak zmieni się, wreszcie pójdzie za swoimi marzeniami. Jest gotowy by rozpocząć nowy rozdział swojego życia. Jakaś podróż mu się szykuje.

czy o mnie w ogóle myśli?
XXI Świat -Myśli, że twój czas się skończył. To co było, skończyło się jak piasek w klepsydrze i już nie wróci. Wie kim jesteś naprawdę i nie widzi się przy Tobie. Nie ma już dla niego tam miejsca. Zwyczajnie jest za ciasno. ( widzi cię jak kolekcjonerkę)
ale to tylko myśli, zmieniają się jak w kalejdoskopie Oczko

Nie widzę, ani namiętności ani uczuć. Jak wróci to będzie miał w tym niewielki interes, pragmatyczny, żadne tam miłości.
I zaraz się zawinie, bo ma jakieś plany i Ciebie w nich nie ma.
tak to u mnie wygląda

Wszystkiego dobrego
Hazar

Odpowiedz

Hazar bardzo dziękuje szczerze jestem zdziwiona, bo od wróżki także usłyszałam, że u niego będzie jakaś podróż.. ogólnie po przeczytaniu, mam wrażenie, że się pokrywa jedno z drugim.. jeszcze raz dziękuje!
Odpowiedz

Cześć Hazar
Mam pytanie dotyczące mojego zdrowia. Dwa tygodnie temu uszkodziłam nogę w kolanie na nartach i noszę ortezę. Moje pytanie jest czy za dwa tygodnie wrócę do pracy bo wtedy kończy się moje chorobowe? Czy czeka mnie długa rehabilitacja na zwolnieniu chorobowym czy też będę mogła pracować i korzystać z rehabilitacji? Ewentualnie czy będzie konieczny jakiś zabieg ?
Odpowiedz

Witaj Iskra
Pytanie: Moje pytanie jest czy za dwa tygodnie wrócę do pracy bo wtedy kończy się moje chorobowe?
9 Monet - Tak, spokojnie powinnaś wrócić do pracy.

Czy czeka mnie długa rehabilitacja na zwolnieniu chorobowym czy też będę mogła pracować i korzystać z rehabilitacji?
VIII Moc - Rehabilitacja nie będzie długa, kolana widzę jak nowe. Pokazują się 3 sesje czy zabiegi i wszystko wróci do normy.

Ewentualnie czy będzie konieczny jakiś zabieg ?
Królowa Kielichów - Nie będzie potrzeby, tam wszystko działa jak w dobrze naoliwionym kole, dosłownie widzę łożysko kulkowe na karcie, w dodatku w ruchu.

Nic się nie martw, kolana są piękne, zgrabne i zdrowe.
Zwyczajna kontuzja.
Zdrowia Oczko

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Odpowiedz

Dziękuję bardzo Hazar za tak szybką i optymistyczną wróżbę. Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę.
Oczko Uśmiech
Odpowiedz

Dzień dobry Hazar, czy mogę prosić Cię o wróżbę na mój wspólny wyjazd z partnerem - w tym roku, w marcu za granicę.
Czy się uda, czy to będzie dobry czas dla naszego związku? Nasze dane prześlę na PW Uśmiech
Odpowiedz

Witaj Doti
Pytanie: Czy mogę prosić Cię o wróżbę na mój wspólny wyjazd z partnerem - w tym roku, w marcu za granicę. Czy się uda?
XIX Słońce, 6 Mieczy - Tak powinno się udać. Widać was w drodze. I także to, że ktoś tam na was czeka, macha mi na powitanie.

czy to będzie dobry czas dla naszego związku?
V Papież, IX Pustelnik - Nie uda się wzmocnić ani zacieśnić więzi, chociaż będziesz pełna wiary że ten wyjazd coś odmieni.
Za to poczucie osamotnienia może się pogłębiać i będzie bardziej dokuczać obczyźnie.

On nie jest zbyt entuzjastycznie nastawiony na ten wyjazd. Jedzie, bo tobie zależy. Trzyma się z tyłu.
Masz go za plecami, więc niczego nie widzisz. Ale warto byłoby się na chwile odwrócić. By później nie czuć się samotnie Oczko
Zainteresuj się partnerem. Może potrzebuje teraz twojego wsparcia w jakiejś sprawie.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Odpowiedz

Dzień dobry Hazar, chciałabym się podpytać czy J., którego spotkałam kilka tygodni temu to ktoś z kim mogę spróbować się zbliżyć i czy jest jakaś wizja związku/relacji?
Chyba drugi raz w życiu zostałam ustrzelona przez Kupidyna tak mocnoUśmiech. Trochę to nastolatkowe, ale czuję silne przyciąganie. Wszystkie dane wyślę na priv.
Odpowiedz

Witaj Miako

Pytanie: chciałabym się podpytać czy J., którego spotkałam kilka tygodni temu to ktoś z kim mogę spróbować się zbliżyć?
Paź monet - Możesz spróbować, jest dobre podłoże do tego by lepiej się poznać. Masz dobry status materialny, hojnie się pokazałaś. On to widzi.
Na razie bez szaleństw, spróbuj tak przyziemnie rozpracować tą znajomość.

i czy jest jakaś wizja związku/relacji?
VI Kochankowie, Rycerz Monet - Widzę gorący romans, ciała napięte jak struny i oddanie się zmysłom.
Nawet wasz oddech się zjednoczy i będzie jednym tchnieniem. Ale to się rozjedzie, nie stworzycie podstaw. Relacja, by trwała musi być robocza. Namiętność szybko się ulatnia, z wiekiem jej dobroczynny wpływ coraz trudniejszy do utrzymania.

jakbyście mieli wspólne pasje, sadzenie pomidorów na przykład, może coś by z tego było. Tu nie zatrzyma się to uczucie w materii, nie będzie woli wspólnego życia.

Korzystaj, kochaj, czuj i ciesz się że spotkało cię takie szczęście. Tak długo jak będzie trwać.
Doceń to, cudownie jest czuć to do drugiego Człowieka.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Odpowiedz

Dziękuję Hazar. Zimny prysznicUśmiech). Mamy jedną wspólną zawodową pasję. Bardzo intensywną, jeżeli chodzi o działanie. Konkret na priv, więc jeżeli wystarczy sadzenie w ogródku, to ja bym się postarała. Gdyby nie było tego wątku w Twojej odpowiedzi pewnie bym się wycofała z inicjatywy, a tak… mam zawahanie i chciałabym info, co gdyby nas ta fascynacja tematem konkretnym scalała…? W takich okolicznościach to może być coś bardziej?
Odpowiedz

Miako

Pytanie: co gdyby nas ta fascynacja tematem konkretnym scalała…? W takich okolicznościach to może być coś bardziej? 

9 Monet - Nie, ten temat nawet szybciej połozy kres waszej znajomości, bo lepiej się w nim odnajdziesz i będziesz mieć z tego pieniądze. Większe niż On Oczko
Jesteś stworzona do działań w tym temacie, więc jeśli chcesz sukcesu, to on tam dla ciebie jest.

Tylko kochanek nie liczyć na nic więcej.
Ale pamiętaj ile kobiet nie może nawet na to liczyć.

Ciesz się, tak zwyczajnie. Jak dziecko.

Nie szukaj zaczepów na przyszłość, bo przeoczysz to co najważniejsze. Bliskość drugiego Człowieka.
Nie wszystkie relacje kończą się związkami, jeśli by tak było, każdy miałby segregator z aktami ślubu.

Hazar

Odpowiedz

Dziękuję Ci Hazar z całego serca
. Cóż, skoro ma to wzbogacić mój warsztat, nastroję się na chwilę??. Wszystkiego co najlepsze dla Ciebie i do wkrótceUśmiech.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości