Liczba postów: 2.175
Liczba wątków: 12
Reputacja:
15
Mam Golden Tarota a chciałabym jeszcze dozbierać Touchstone Tarot.
jakoś nie mogę ich dorawać a te kilka okazji co były to aukcje na limited edition i to za bajońskie sumy.
Ruda Lilu! widziałam jakiś Twój post, że dostałaś Touchstona ... dawno, dawno temu.
czy jest jakokolwiek szansa, że będziesz miała jeszcze namiary na to wydanie.
Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie ... błagam pomóżcie mi znaleźć Touchstone Tarot za przyzwoite pieniądze.
Dzięki za pomoc Kasia
Liczba postów: 1.006
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Mnie się ciągle marzy talia Tarot of Dreams, a nawet śni po nocach, już naprawdę nie mogę się doczekać poprawy finansowej, aby te karty w końcu kupić.
Liczba postów: 759
Liczba wątków: 10
Reputacja:
0
Touchstone bardzo ładny, właściwie bliźniak Goldena, z którym super mi się współpracuje, na pewno się skuszę.
Kat Black jest bardzo inspirującą artystką, zarówno jeśli chodzi o te obrazy-kolaże, jak i jej interpretacje, w końcu się zbiorę i dodam tutaj na forum.
Reputacja:
0
Lilko a jak ten Touchstone?
Masz też Goldena i masz może jakieś porównanie?
Liczba postów: 2.195
Liczba wątków: 32
Reputacja:
0
Obejrzalam oba( Touch. i Golden) ...a teraz leza sobie grzecznie w pudelkach. Do mojego "stylu" wrozenia sa zbyt....piekne...i zbyt powazne...
Reputacja:
0
Goldena używam tylko dla mnie i rodziny, są naprawdę śliczne.
Teraz tak patrzę na tego Touchstone'a i niektóre karty nie są takie oczywiste jak w Goldenie, może się przyzwyczaiłem.
Reputacja:
0
No właśnie Mi, tutaj była jeszcze nie dawno taka użytkowniczka Doria, która również przed tym mnie ostrzegała, te wycierające się złotko to jeszcze pal to licho, ale bardziej mnie martwi fakt, że karty są takie cienkie.
Reputacja:
0
Dokładnie, zwłaszcza, że ta talia na początku kosztowała aż 300zł, teraz w sumie też troszeczkę kosztuje. Wielka szkoda, że karty nie są tak wykonane jak Maroon.
Cóż jak ją nabędę to chyba będę musiała opracować jakieś delikatne tasowanie :|
Reputacja:
0
MałaMi, Gosia widziałam rozmiary tych kart i właśnie jak wróżka Sybilla je tasuje i sądzę, że chyba też tak będę, a wracając do ich wielkości to one nawet są większe od mojej tali Tarota Świetlistej Drogi, która również sprawia mi nie raz problem podczas tasowania.