Boski Tarot u Hazar

Witaj Lysandra

Pytania: 
Czy mogłabyś zerknąć na jedną relację? Dokładniej o stosunek pewnej osoby do mnie ?

5 Mieczy - Nie miłosny, jakiś ten człowiek bojowo nastawiony. On jeszcze z czegoś nie ochłoną i może ranić na prawo i lewo. Trzeba mu dać czasu by ostygł. Powinnaś uważać by nie stać się jego workiem treningowym.

i potencjał tej relacji
Królowa Buław - Do łózka mógłby być, ale Królowej powieki oklapły jak przy rozczarowaniu, czyli nawet ten seks nie spełni oczekiwań. Innego potencjału nie widać. Energia seksualna rozpali się na moment, ale w umyśle, jeśli zejdzie do materii nie da zadowolenia. Może lepiej zostać i sferze marzeń i więcej z tego nie ciągnąć.

To trochę jak z liliami wodnymi, są piękne na stawie, ale jak wejdziesz je rwać upaćkasz się w błocie po pas. Cały zachwyt się ulotni, a gwarancji nie ma, że dopierzesz się do czysta.
Czasami warto kogoś podziwiać z daleka i na tym poprzestać.

tak to u mnie wygląda.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami 
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz 

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Dziękuję za wróżbę, jeżeli coś się w tej kwestii okaże, dam znać Uśmiech
Odpowiedz

Witaj Hazar
Ja mam pytanie odmienne i, jeśli Krystyna pozwoli, tu je zadam, bo dotyczy Hazar. 
Czytałam na Twojej stronie Hazar w jaki sposób pracujesz. To niesamowite co piszesz, cytuję:
"Stworzyłam mapę mentalną do poboru informacji z podświadomości zbiorczej. W założeniu, że są to wibracje, przekształcam je na obraz za pomocą Tarota, następnie odwołuje się do zasobów, które zgromadziłam przez całe swoje życie i w ten sposób generuje prognozę.
Prawdopodobnie w następnym stuleciu, będziemy już świadomie i większości wykorzystywać ten potencjał, który jest tak oczywisty jak umiejętność gry na skrzypcach"
Cyt. z Twojej strony
Jak uważasz, czy każdy z nas ma taką możliwość?
Czy fakt, że czasami mam "dziwne" odczucia, że cos stanie się tak, a nie inaczej, że taka będzie przyszłość... to iluzja, czy ja też mogę przewidywać coś? Te informacje możemy pobierać jako ludzie, o ile odblokujemy się? 
To dziwne, ale mam znajomą, której brat zaginął. Myśląc o nim "widziałam" go nad wodą, ale martwego. Odnalazł się potem martwy nad jeziorem... Czasami mam dziwne "przeczucia" jak potoczy się moje lub czyjeś życie. Np. bliska przyjaciółka tkwiła kiedyś w toksycznym związku, a ja miałam "dziwne odczucie", że widzę ją z innym facetem, wysokim brunetem z "brzuszkiem", jak stoją w oknie domu, a przed domem stoi niebieski samochód. Po kilku latach rozwiodła się, dziś ma partnera i ostatnio będąc u niej zauważyłam... niebieski samochód na podjeździe. Oboje stali w oknie, przytuleni - tak jak widziałam...
Mam odczucia co do siebie - "czuję", "widzę" - trudno to nazwać siebie gdzieś, z kimś w przyszłości. Czy to mozliwe, że widzę co będzie, gdy się "odblokuję", to moje "kolejne oko"? 
Moja praca z Tarotem to też "obrazki" ale widzę je dla kogoś, rzadziej dla siebie, bo siebie "widzę" tak jak opisałam wyżej, może to subiektywne... Czasami są jak urywki filmu w głowie, czasami mniej wyraźne, ale wrażenie jest takie, że realne, bardzo...
Ty piszesz, że generujesz prognozę, a zatem widzisz to, czy po prostu czerpiesz wiedzę, którą masz? To wszystko gdzieś jest, było, bo czas jest pojęciem, które - jak piszesz - martwym. Więc to, co widzisz będzie, było? To jasnowidzenie a dokładnośc bierzesz z Tarota?
Zastanawiam się czy to możliwe, że jako ludzie "wyłączyliśmy" pewną częśc mózgu, emocji, siebie i nie widzimy tego wszyscy, a czasami to się "włącza" i wtedy coś widzę? To przeraża, a czasami jest magiczne.
Rozumiem, że nie zdradzasz jak pracujesz, ale może nakierujesz mnie czy to, co odczuwam jest "ukrytym okiem"? Tak to nazywam, kiedy się pojawia. Czasami nazywam to "iskierką" - przychodzi nagle. Coś widzę, znika, zostaje pewność, że tak będzie...
Odpowiedz

(20-12-2022, 19:37)Hazar napisał(a):  Witaj Restlessman
Pytanie:wróżbę ogólną na 2023 w typowych dziedzinach-
ogólna aura?
10 monet, V Wiara - Wspaniała.Twoje modlitwy zostaną wysłuchane w tym roku i uchyli się wieko do skarbca dobrobytu.
Możliwe nowe propozycje czy rozwiązania w każdej dziedzinie twojego życia, zaczniesz opływać w dobra które odczujesz i które będą widoczne w materii. Dodatkowo pokażesz swoje zalety, jakoś otworzysz się bardziej i ludzie dostrzegą jak wartościową osobowością jesteś.

praca/finanse?
Królowa Kielichów, 9 Monet - Pokazały się dwie kobiety które będą miały znaczący wpływ na prace i finanse. W pracy pokazała się mentorka, starsza od Ciebie, ale żywiąca wyjątkowo ciepłe uczucia do Ciebie. Na finanse również będzie miała wpływ kobieta, możliwe że sypnie groszem. Tak jakbyś trafił majętną partię. Widzę je jako brunetki, wysportowane, zadbane kobiety. Obie otaczają się zwierzętami. Możliwe że to jedna i ta sama kobieta.

kwestie uczuciowe.
XXI Świat, As Monet - Pokazuje się zakończenie relacji, ale bez żalu, bez łez, raczej jako ulga i odzyskanie wolności. Złapiesz oddech, pięknie się wyprostujesz i raczej nie będziesz się angażował za szybko.
Widzę raczej zamysł, ale do tworzenia struktur, nie wchodzenie w związek tylko uczuciowy czy intymny, ale taki który daje podstawy do tworzenia struktur pod rodzinę.

Ewidentnie zmienią ci się priorytety i dojrzejesz do założenia podstawowej komórki Oczko czyli będziesz chciał się żenić, budować dom i  płodzić dzieci.
Rok zapowiada się przełomowy, na pewno wewnętrzne, bo tutaj pojawił się aspekt Wiary.
Wiary która przenosi góry.
Dodatkowo, otrzymane szanse i pomoc zostaną wykorzystane, bo widzę róg obfitości.
A jeśli dojdzie do rozstania, to tylko cię ono uskrzydli i wyklaruje twoje oczekiwania co do związków. 
To będzie dobry rok dla Ciebie.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Ten rok to był czas zmian i przemian, wiele sytuacji było tylko po to, żeby mi pokazać że zmiany są konieczne i te zmiany są na plus i czas na nowe.

Jesli chodzi o pracę, tymczasowo, a może na stałe pożegnałem się z firmą w której pracowałe najdłużej. Niedawno rozpocząłem przygodę z nową firma, kobieta jest dyrektorem oddziału Oczko
Jesli chodzi o związek to  nasze drogi  się rozeszły, każde z nas miało inne podejście do planów i życia, dramy nie było, wszytsko potoczyło się spokojnie.
Był to dobry rok.

Jeśli znajdziesz czas, to proszę o prognozę na 2024-w w tych samych aspektach- aura ogólna, uczucia, praca/finanse Uśmiech
Odpowiedz

Witaj RestlessMan

Pytania: prognozę na 2024-w aspektach

aura ogólna

Rycerz Buław, XIV Umiarkowanie, 9 Monet - Chwilami może być gorąco i nerwowo, może być trudno zapanować nad emocjami, ale to będzie tylko przez moment. Pokazuje się wewnętrzna wstrzemięźliwość i dojrzałość. Tak jakbyś już wiedział, że czasami warto odpuść i nie szarpać się z ludźmi czy losem, tylko przejść spokojnie obok. Wzrośnie wewnętrzna pewność i skupienie na karierze. Pokazuję się, że twoje barki są już w stanie unieść wszystkie przeciwności losu. I będziesz to robił to z wdziękiem.

uczucia
Paź kielichów, 5 buław - Zakochasz się na amen, jak nastolatek, ale nie będziesz chciał tych uczuć, będziesz próbował to zdusić jeszcze w zarodku. Niestety więcej będzie z tego szkody dla Ciebie niż pożytku. Kocioł będziesz miał w głowie jak w chatce Baby Jagi.
Dołożenie 7 Buław. Wybranka nie będzie spełniać twoich warunków i również skutecznie będzie się przed Tobą bronić. Czyli zwyczajnie, możliwy uczuciowy mezalians. Dodatkowo możliwa spora różnica wieku.

praca/finanse
10 buław, 3 monety, Paź monet - Może być ciężko na początku, tak jakbyś na swoje plecy wziął trochę za dużo zobowiązań ale podwiniesz rękawy i weźmiesz dodatkowe "fuchy". To pozwoli zrównoważyć finanse, a nawet coś odłożyć na gorsze czasy. Na koniec roku możliwe wyróżnienie i nagroda finansowa. Pokazujesz sie z "dyplomem".

Nadchodzący rok pokazuje, że jednak umysł będzie kierował twoim postępowaniem.
Chociaż to twoje piękne serce będzie drżało gotowe by ofiarować kielich nektaru, to głowa przyłoży mu ze dwa razy pałka i będzie próbować wybić mu miłosne uniesienia.

Postępuj mądrze, ale nie krzywdź swojego serca za bardzo, niech kocha, cudownie będzie kochać, bezwarunkowo.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

dziekuję za prognozę Buźki
a Twoje Karty na uczucia u mnie jak zawsze szaleństwo ;D
Odpowiedz

Twoje serce jest ufne Oczko a zaufanie w dzisiejszych czasach to deficyt. 
Pozwala otworzyć się na drugiego człowiek, bez patrzenia przez pryzmat przeszłych doświadczeń. 
Cudowne masz to serce Oczko

Odpowiedz

(28-10-2023, 21:04)Hazar napisał(a):  Witaj Anussshka

pytanie: chciałam dopytać czy jest jakaś nadzieja dla tej mojej nowej znajomości z Panem R.?

Rycerz Buław, Królowa Mieczy - Jest nadzieja Oczko  Ale ten ogień może być za słaby, by stopił twój lodowy pancerz.
Nie odsłonisz się przed tym człowiekiem, a dopóki tego nie zrobisz, nie zaufasz całą sobą drugiej osobie, może być ciężko wejść w relację.

trzeba zapytać się wprost czy chcesz z kimś być.

Jeśli tak, to ryzyko rozstania, zranienia, trzeba zwyczajnie w taki związek wkalkulować. To jak z ubezpieczeniem, dobrze być przygotowanym na wypadek huraganu czy powodzi. I nie bać się, życie w strachu zabiera cenny czas który można wykorzystać inaczej Oczko na przykład na śmiech, pice piwa ukradkiem na ławce w parku, rzucanie kasztanami. Byle nie w oko.

Nie bój się. Ciesz się tą znajomością Oczko

Wszystkiego dobrego
Hazar

Wracam z weryfikacją wróżby Uśmiech Otóż całkiem przypadkiem okazało się, że Pan R. ma jakąś partnerkę/dziewczynkę/konkubinę Rotfl Także zastanawiam się teraz czy ta Królowa Mieczy to nie jest czasem ta jego Pani, do której się nie przyznaje... Aczkolwiek - mogę to również być Ja - ponieważ po tej informacji o partnerce jakoś tak podchodzę do tego niezbyt optymistycznie... Bezradny
Odpowiedz

Anussshka dziękuję za weryfikację Oczko

Odpowiedz

Witam, jeżeli mogę to poproszę o prognozę na rok 2024 - zwłaszcza w aspekcie zdrowia, miłości/związków (mam już u Ciebie prognozę do czerwca ale rozkład rozpoczął się od mojego negatywnego nastawienia do mężczyzn, nad którym zaczęłam już pracować - jednak ciężko wyjść z traumy) oraz ogólnej aurze nadchodzącego roku.
Jedynie nie proszę o kwestię pracy/finansów - ponieważ na ten temat mam już jedną prognozę [Obrazek: usmiech.gif] Z góry ślicznie dziękuję za poświęcony czas [Obrazek: usmiech.gif] Buźki
Odpowiedz

Witaj Anussshaka

Pytania: prognozę na rok 2024 - zwłaszcza w aspekcie zdrowia

Rycerz Monet, Królowa Mieczy, 4 Miecze - Trzeba o nie zadbać. Namawiam na badania i to takie konkretne, szczególnie obejmujące okolice od głowy do klatki piersiowej. Trzeba zwrócić uwagę na tarczyce i grasice, bo obie podświetliły mi się przez skórę. Możliwa nieprawidłowa praca obu narządów, bądź "nieszczelność". Jeśli to opanujesz powinnaś jakoś przebidować ten rok.  
Pokazuje się, że trochę się zaniedbałaś, były objawy, ale zostały przeoczone, bądź świadomie odsuwane metodą "nic mi nie jest, wydaje mi się"

miłości/związków
7 Monet, 2 Miecze -Jeszcze nic nie będzie w tym roku. Aczkolwiek coś tam będzie dojrzewać powoli, niestety jeszcze nie na tyle, by rwać owoce znajomości i nimi się objadać. Trzeba poczekać.
Jeśli w tym roku będziesz pielęgnować i dbać o znajomości które rokują, prawdopodobnie w przyszłości przerodzi się któraś w trwały związek.

oraz ogólnej aurze nadchodzącego roku.
5 monet - Mogą wystąpić braki w różnych sferach życia, ale nie ma czym się przejmować. 
Trzeba nie wstydzić się prosić i jakoś przeleci ten rok jak z bata Oczko
Nie trzeba się martwić, raz jest lepiej, raz gorzej, ale cały czas się to zmienia. Czasami gdy jest źle, to zjawia się pomoc ze strony kogoś, od kogo nigdy byśmy się nie spodziewali. Tak też bywa.
No taki rok do przebidowania Oczko

Skup się na zdrowiu, ogólnie jesteśmy jacyś teraz jak ta nasza służba zdrowia. 
W lekkiej zapaści.
Trzeba się trochę podreperować.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Odpowiedz

Witaj Hazar!
Mogłabym poprosić o prognozy w sferze finansów, zdrowia i związku (jestem w związku) na przyszły rok?  Prosi
Dane wyślę na PW.
Odpowiedz

Witaj Zafina

Pytania: prognozy na 2024, w sferze finansów?

2 monety, Strażnik talii - Finanse świetnie, widzę dwa źródła dochodów które powinny się bardzo dobrze sumować. Dodatkowe jakieś niewielkie wsparcie, lokata czy skarpeta w razie "wu". 
Oczywiście jest pewna niewiadoma, ale to przykrywa mi Strażnik, coś w finansach jeszcze jest do ustalenia na 2024 i będzie to "losowe". W razie czego przygotuj się na jakąś zawieruchę. Na pewno sobie z tym poradzisz, bo wyjątkowo jesteś obłożona monetami z tego co widzę.

zdrowia
Paź buław - Zdrowie w porządku. Nie ma do czego sie przyczepić. Narządy bardzo ładnie i równo pracują. Masz zdrową i promienną skórę więc nie ma żadnych braków, makro czy mikroelementów. Jedynie co widać to słaby wzrok, stawiam że nosisz albo powinnaś nosić okulary Oczko  W 2024 nie powinnaś na nic narzekać.

i związku (jestem w związku)
8 monet, XX Sąd Ostateczny - Możesz zacząć szukać dziury w całym. Pokazuje się że czekasz na ostateczną decyzje co do tej relacji, ale legalizacji nie widać. Ale możliwe wyciąganie trupów z szafy.
Ta stagnacja i nuda która zacznie się do was zakradać, może rozszczelnić tą relację. 
Możliwe że ktoś będzie wracał do przeszłości, szczególnie że "przeszłość" nagle wróci. I postawi wszystko pod znakiem zapytania.

Rok będzie taki super finansowy, tutaj pokazuje się cała dynamika, sprzyja temu twoja kondycja nastolatki. 
Co do związku, może być to przełomowy czas, albo odnajdziecie się na nowo, albo ci co już odeszli odnajdą was znowu.
Ale i tak najważniejsze są wasze świadome wybory Oczko

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Odpowiedz

Dziękuję Ci bardzo Hazar!  Kwiatek

W temacie finansów to dwa źródła dochodu to prawdopodobnie dwie pensje. Mogę też wnioskować, że mój partner zachowa swoją pracę, albo (jak planuje) dostanie inną i w niej pozostanie. Bardzo optymistycznie mnie to nastraja.
A "zawierucha" finansowa to prawdopodobnie moje sprawy kredytowe (kredyt hipoteczny). Jednak nic strasznego, po prostu sprawy proceduralne na modłę Wielkiej Brytanii. Jak też słusznie zauważyłaś mam na to wszystko odłożone, może nie tyle ile bym sobie życzyła, ale "skarpeta" na ten cel jest przygotowana.

Zdrowie również świetnie Ci wyszło. Mam problemy z oczami, ale nie wiem za bardzo co robić, bo już 3 lekarzy stwierdziło, że mam opuchnięte plamki żółte w obu oczach, ale nie wiedzą dlaczego i nic się nie da z tym zrobić. Żadnych leków, zaleceń....nic.

W związku faktycznie mamy ochłodzenie. Niby nic konkretnego się nie dzieje, ale od pewnego czasu mam wrażenie, że żyjemy jak zgodni współlokatorzy, a nie para.  Myśli W czerwcu mamy zarezerwowany wyjazd. Może coś drgnie.

Dziękuję Ci bardzo za te optymistyczne prognozy.  Kwiatek

Życzę Ci w nowym roku wiele szczęścia i samych sprawdzonych wróżb.  Buziak
Odpowiedz

Zafina, jeśli chcesz to możemy podpytać o te oczy, tylko trzeba konkretnie postawić pytanie.
Takie by można było się zaczepić o coś z diagnozą.
Oczy na karcie były zamglone, nieostre, ale wszystko inne jak w zegarku, więc powód musi być ściśle powiązany tylko z tym narządem.

Odpowiedz

Jedyne pytanie jakie mi się ciśnie na usta to: Czy od tego oślepnę?
To jest jedyne pytanie, które bardzo zawęzi obszar poszukiwań. 
Spytałam dwóch lekarzy prosto z mostu czy to zwyrodnienie plamki żółtej, ale oni nie są w stanie tego jednoznacznie stwierdzić. (dość wymijająca odpowiedź). Kazali mi się kontrolować u optyka i zmieniać okulary w miarę potrzeby. W zasadzie zostawili mnie samą z problemem.  Bezradny
Odpowiedz

Zafina

Pytanie: Jedyne pytanie jakie mi się ciśnie na usta to: Czy od tego oślepnę? 

Król buław - Prawdopodobnie nie, ale wzrok będzie się pogarszał, bo mi ściemniło całą kartę.

Oko za to pokazało się nad wyraz dobrze. 
Nerw wydaję się być w porządku. Pięknie widać plamkę żółtą i ona też jest ok, zresztą ją kontroluje nerw wzrokowy, a ten wygląda zdrowo. Jedynie co mi zaciemnia obraz, to powierzchnia na komorze tylnej, zaraz za soczewką, a przed ciałem szklistym. Może z wiekiem zaczynają sie odłączać. Na pewno nerwu nic nie uciska, twardówka, naczyniówka szczelna. Jak już szukać przyczyny, to tylko zaraz za soczewką.

Nie powinnaś się tym martwić za bardzo. Spróbuj zrobić sobie jakieś bardzo dobre badanie oka i może się wyjaśni.

Dużo zdrowia.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Odpowiedz

(19-10-2023, 19:02)Hazar napisał(a):  Witaj RestlessMan

Pytanie:
jak karty widzą wczorajszą ofertę dodatkowej pracy?

6 Monet - Jako dochodową, pozwoli wyrównać finanse, jeżeli teraz na coś ci brakuje.

Poza tym możliwe korzyści w dłuższej perspektywie.

Możliwe że trafisz pod skrzydła jakiegoś filantropa który będzie chciał w Ciebie inwestować. 
Warto się nad tym poważnie zastanowić.

Przemyśl sobie to na spokojnie Oczko być może to jest szansa dla Ciebie i te dojazdy stracą na znaczeniu, przy korzyści jaką osiągniesz.

Wszystkiego Dobrego
Hazar
Hej, wracam po cześci z weryfikacją, po części dopytać.
Faktycznie wraz z przyjęciem tej oferty pojawiła się inna propozycja dobrej fuchy, którą przyjąłem- z nią związany jest mężczyna- co prawda to inne miejsce, ale kontakt nawiązny w związku z pracą o którą pytałem.

I tu moje krótkie dwa pytania- czy Karty miały na myśli Macieja? a drugie czy zrezygnować z tej pierwszej dodatkowej roboty( finansowo to się jak narazie nie bardzo spina)
Odpowiedz

Witaj RestlessMan

Pytania: czy Karty miały na myśli Macieja?

7 Buław - Nie raczej nie, na karcie widzę kobietę. Zresztą odpowiedz mam przeczącą.

a drugie czy zrezygnować z tej pierwszej dodatkowej roboty

10 kielichów - Pieniądze się tam nie pokazuje, ale za to miła atmosfera i jakaś dobra dusza. 
Tam można bezpiecznie odpocząć i na chwile złapać oddech. 
Jeśli to nie jest na ten moment ci potrzebne, możesz śmiało rezygnować, bo pod tym względem lepiej tam już nie będzie. 
Ale jeśli jeszcze ładujesz akumulatory, to warto tam przezimować by z wiosną ruszyć podbijać świat.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Odpowiedz

Dziękuję za szybką odpowiedź. Analiza i interpretacja miejsca wg Ciebie idealna OczkoBuźki
Odpowiedz

(19-06-2023, 20:59)Hazar napisał(a):  Witaj Malvina
Pytania:
Praca- Czy uda się w tym roku tam, albo w innym miejscu?
Rycerz Monet, Królowa Mieczy - Jest możliwość zmiany pracy, ale musiałbyś coś poświęcić, to prawdopodobnie ten dojazd, w oczekiwanym miejscu raczej nie masz szans. Tam dzieją się zmiany, ale są tak powolne, że raczej miejsce się nie zwolni do końca roku. Ale będzie mało brakowało żeby tam wskoczyć.
W innym miejscu na razie nie ma nic, żadnej pracy nie widać dla Ciebie. Trzymaj się tej koordynatorki, jest szansa, ale w dłuższej perspektywie czasu.

czy istnieje szansa na podwyżkę w obecnym miejscu?
6 buław - Jest taka możliwość i to dosyć spora, tylko trzeba iść po swoje jak zwycięzca. Jeśli nie będziesz prosić czy straszyć, tylko pewnie zawnioskujesz o podwyżkę są spore szanse że dostaniesz.
Podeprzyj się merytoryczne, przygotuj sobie argumenty i tak uzbrojona możesz wjechać z wnioskiem do gabinetu dyrektora.

Czy w tym roku uda mi się poznać Kogoś, z kim mogłabym stworzyć szczęśliwy związek.
3 kielichy - Tak masz spore szanse, ale zastanów się czy chcesz być w trójkącie. On chętnie wejdzie w relację, ale pokazuje że serce jest już zajęte, co nie przeszkodzi mu w dobrej zabawie.
Jeśli nie będzie ci to przeszkadzać, że w jego życiu jest osoba ważniejsza niż wszystkie inne Oczko to jest szansa na szczęśliwe chwile.
Dołożenie Królowa Buław - Ale pamiętaj, tylko chwile, nic więcej. Tylko że czasami na te "chwile " ludzie czekają całe życie Oczko
Długofalowego związku w tym roku nie widać.
Walcz o podwyżkę, tutaj masz potencjał.

Wszystkiego dobrego
Hazar

Cześć Hazar, wracam z weryfikacją w Nowym Roku 2024 Uśmiech Przy okazji, życzę Wszystkiego co Najlepsze w roku 2024! Spełnienia marzeń  Kwiatek
Co do mojej pracy to - zmieniłam miejsce pracy, w ówczesnym miejscu byłam dość mocno wypalona już emocjonalnie, psychicznie. I tutaj wróżba się spełniła - zmieniłam pracę (pod koniec września), obecnie pracuję u Koordynatorki z mojego wcześniejszego zapytania (z 2023) i faktyczne musiałam "poświecić dojazdy".  Ze zmiany jestem zadowolona Uśmiech...z dojazdów już trochę mniej
Co do podwyżki w tamtym miejscu - z powodu zmiany miejsca pracy, nawet o nią się nie starałam...pozostali pracownicy dostali.
Co do związków - tutaj nie pojawił się nikt na stałe...i prawdopodobnie jedna osoba chciałaby trójkąt (w którym to ja byłabym tą najmniej ważną osobą)

Droga Hazar a czy mogę prosić Cię o wróżbę na pół roku w dwóch sferach?
Praca - jak Karty widzą moją pracę w obecnym miejscu? Czy to może być dobre miejsce dla mnie? Czy uda mi się przenieść w tej sieci gdzieś bliżej miejsca mojego zamieszkania. Już wstępnie rozmawiałam na ten temat z Koordynatorką, ale ktoś musi odejść, bym mogła zostać przeniesiona.
Uczucia - jak karty widzą moją przyszłość w tej sferze? Czy spotkam kogoś z kim mogłabym stworzyć stabilny związek oparty na zaufaniu i szacunku?
Pozdrawiam Uśmiech 
Dane prześlę na PW Uśmiech
Odpowiedz

Witaj Malvina

czas do lipca 2024

Pytania
Praca - jak Karty widzą moją pracę w obecnym miejscu?
Król kielichów - Bardzo dobrze, zostaniesz otoczona opieką mentora tego miejsca. Możesz tam liczyć na spokojne wdrażanie w specyfikę miejsca i pomoc w razie trudności. Aczkolwiek ktoś również może ci się przyglądać, ale bardziej by mieć pewność że dobrze się tu czujesz.

Czy to może być dobre miejsce dla mnie?
XII Wisielec - Dobre, bo zwolnisz tempo. Czas zacznie płynąć jakby wolniej i błogo "odchylisz" się jak w relaksie. Przestaniesz liczyć w końcu każdą złotówkę i pozwolisz sobie na nieplanowane wydatki bez żalu. Powinnaś tam odzyskać spokój, bo mi mięśnie ładnie rozluźniłaś i puściłaś wolno ciało.

Czy uda mi się przenieść w tej sieci gdzieś bliżej miejsca mojego zamieszkania. Już wstępnie rozmawiałam na ten temat z Koordynatorką, ale ktoś musi odejść, bym mogła zostać przeniesiona.
Królowa Mieczy - Do lipca nie widać przeniesienia, zresztą tam ktoś może mieć w stosunku do ciebie inne plany. Na razie ten temat jest na planie myśli koordynatorki.

Uczucia - jak karty widzą moją przyszłość w tej sferze?
VIII Moc - Będziesz próbować łowić jakąś "wypasioną sztukę", ale nikt nie łapie się na twoją "marchewkę" na dłużej. Oni pokazują się niezainteresowani, tak jakbyś nie trafiała ze swoimi zalotami na podatny grunt. Każdy strzał kończy się na jednym, góra trzech spotkaniach i Oni idą w swoja stronę.

Czy spotkam kogoś z kim mogłabym stworzyć stabilny związek oparty na zaufaniu i szacunku?
XIV Umiarkowanie - Do lipca raczej nie, nie ma teraz go na twojej drodze. Ciesz się jednorazowymi spotkaniami. Na związek trzeba jeszcze poczekać.

Praca przyjemnie, a miłość, jak to miłość, jest cielesna. 
Korzystaj z intymności i dobrodziejstw posiadania ciała, na pranie skarpetek jeszcze przyjdzie czas.

Wszystkiego dobrego
Hazar

Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: Hazar, 23 gości