Runic Prayer Plaques by by Donald L. Engstrom-Reese

Runic Prayer Plaques by by Donald L. Engstrom-Reese
RUNIC PRAYER PLAQUES FOR THE ELDER FUTHARK
Made by Donald L. Engstrom-Reese:
For all of my Hearth-kin, feres and friends.
© 2013
Runic Prayer Plaques
Runiczne tablice modlitewne
Einang stone
Te piękne obrazy, bardzo pomocne w medytacji runicznej, zostały  stworzone przez Donalda L. Engstrom-Reese w 2013 r
Wielkie podziekowanie za piekne obrazy, pełne symboliki, pomocne w medytacji z runami...
tutaj pisze o sobie , zamieszczając przesłanie od siebie.....
źródło
źródło

Ta kolekcja sztuki runicznej zatytułowana RUNICZNE TABLICZKI MODLITEWNE DLA STARSZEGO FUTHARK została stworzona przez Donalda L. Engstrom-Reese w 2013 roku i opublikowana za pośrednictwem:
http://wearewalkinginbeauty.org/Walking_...aques.html

Te żywe obrazy są pełne symboliki, która wspomaga medytacje nad runami.
Właściwym było zamieszczenie tutaj słów samego Donalda jako wstępu do jego pracy:
„…Jestem między innymi artystką, ogrodniczką i czarownicą pogańską. 
Od ponad trzydziestu pięciu lat jestem świadomie zaangażowana w Tajemnice i Ludzi Duchów. Moje korzenie wywodzą się z równowagi między dzikością a udomowieniem, sztuki, ogrodnictwa, Queer Spirit, Hedge Witchery, run, wędrówek, głębokich snów, wizji duchowych, gotowania, magii klanów i eksploracji świętych sfer seksu i przyjemności. 
Jestem oddana rozwojowi i pielęgnowaniu powstających Kultur Piękna, Równowagi i Rozkoszy. 
Podejrzewam, że nadszedł najwyższy czas, abyśmy zdecydowali się na ciągłe akty kształtowania-z-pomocą (współtworzenia) potrzebne do zamanifestowania tych zrównoważonych sposobów życia. 
Wiem w kościach i krwi, że wszyscy mamy moc, aby wprowadzić te powstające kultury do naszego codziennego życia. 
Wiem również, że wszyscy jesteśmy kształtującymi-z-pomocą (współtwórcami) Multiverse. 
Nie chcę już dłużej czekać na jakąś mglistą rewolucję czy objawienie w przyszłości, aby zacząć żyć w pełni świadomym, świadomym i zakorzenionym w Ziemi życiem, pełnym przyjemności, miłości i zachwytu.

Każdy dzień zaczynam tą modlitwą:
„Odważę się żyć w pięknie, równowadze i zachwycie.
Odważę się patrzeć jasnymi oczami i otwartym sercem.
Zmiana jest jedyną stałą rzeczą w multiwersum.
Miłość i współczucie są podstawą wszystkiego.
Całe życie mieszkałam w moich ukochanych Preriach. 
Mój mąż Mark i nasz obecny dom i ogród (nazywa się Hector) znajdują się w Paganistanie (Miasta Bliźniacze), Minnesota, Ameryka Północna, wtulone w ramiona Górnej Doliny Missisipi.
Obyśmy wszyscy odważyli się zamieszkać w Pięknie, Równowadze i Zachwycie.”
Gifts-of-heimdall-runes podzielił się swoimi obrazami z należytą pokorą i szacunkiem dla pięknych słów Donalda .
https://gifts-of-heimdall-runes.tumblr.c...trom-reece

[Obrazek: attachment.php?aid=75737]
Odpowiedz

Odpowiedz

Odpowiedz

Odpowiedz

vvvhhhhhhnn

Odpowiedz