Zmiany

Witam. Proszę o wróżbę... Marzena 13.08.1991
Czy czekają mnie jakieś zmiany w życiu... Ogólnie co widać w kartach...
Odpowiedz

Nie było Cię  u nas od dawna...
Wiec sprecyzuj pytanie, które zasugeruje w jakich dziedzinach życia oczekujesz, pragniesz  zmian...i co robisz aby coś w tych dziedzinach się zmieniło...
czyli krótko naświetl sytuację...wtedy i wróżba, porada będzie konkretna...

[Obrazek: attachment.php?aid=75737]
Odpowiedz

Może być praca... Mam dobrą, stałą pracę od 10lat ale czuję, że stoję w miejscu... Nadarza się okazja ponieważ pojawiła się oferta w innym zakładzie ale nie umiem podjąć decyzji jednego dnia mam ochotę złożyć CV drugiego się waham a wiem, że mam duże szanse bo mam duży staż pracy w biurze.
Odpowiedz

Witaj Inspektor

Pytania: Mam dobrą, stałą pracę od 10lat ale czuję, że stoję w miejscu...

9 Mieczy - Wyłapujesz jakieś słuchy, na razie podświadomie, docierają do ciebie sygnały że praca za chwile może nie być stała. To stąd urodził się pomysł o ewakuacji. Twój umysł już sobie połączył wszystkie kropki i powoli wdraża nowe rozwiązanie. Jeśli intuicja podpowiada że to czas na zmiany warto sobie to dobrze przemyśleć.

waham a wiem, że mam duże szanse bo mam duży staż pracy w biurze

2 Miecze - To może być za mało, wygląda na to, że staż nic tam nie znaczy. Tak jak doświadczenie. Jakieś są tam wymogi nie z tej ziemi.
Ale próbuj, może się przebijesz, warto mieć w tym czasie oczy szeroko otwarte na nowe możliwości.

Nie zasypiaj gruszek w popiele Oczko Bądź po porostu czujna na nowe oferty pracy.

Wszystkiego dobrego
Hazar

Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami 
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz 

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości