Moje związki, relacje

(29-07-2025, 20:34)Hazar napisał(a):  Witaj Rozalka
Pytanie: co będzie się działo u mnie w uczuciach w sierpniu?

IX Pustelnik - Udasz się w podróż w głąb samej siebie. 
To będzie dobry czas, jest szansa że znajdziesz odpowiedz dlaczego relacje w które wchodzisz, wypalają się zanim rozświetlą mrok dnia.
Miesiąc odpoczynku, medytacji i zagłębiania się w swoje wnętrze, możliwe górskie, bądź wiejskie otoczenie.
Bez romansów.  Buziak

Wszystkiego dobrego
Hazar

Miesiąc dość nerwowy, pracowity. Codziennie stacjonuję na wsi. Nowych znajomych brak. Romansów też 😌
Odpowiedz

Hazar, co u mnie w październiku w uczuciach? Pozdrawiam

Rozalka, do końca września jest jeszcze parę dni i sporo moze się zadziać...
Hazar w tej wróżbie na wrzesień dała Ci wskazówki do przepracowania ...zastanowienia się  nad dalszymi prośbami miesięcznymi na ten sam temat...
Jak wiesz, może i doczytałaś to w naszych opracowaniach, że czas we wróżbie może być płynny (jeśli nie czytałaś na ten temat, poszukaj w naszych opracowaniach i czytaj, zastanów się...)
Poza tym sugeruję prosić o następną wróżbę dopiero po weryfikacji poprzedniej....i oczywiście zachęcam do innej aktywności na Forum...chociażby wspólna kawa w naszej Kawiarence...czy jakiś nowy ciekawy temat...
A więc możesz ponowić prośbę o wróżbę dopiero po weryfikacji za wrzesień...a więc w październiku...
Odpowiedz

(27-08-2025, 17:12)Hazar napisał(a):  Wrzesień po względem miłosnym będzie martwy. 
Nawet jeśli zrodzi się nadzieja w twoim sercu, bo ziarno padnie na podatny grunt, to Ogrodnik wsiądzie na " konia" i odjedzie. 
To uczucie zmarnieje bez podlewania i uschnie. 
Wrzesień nie będzie sprzyjającym czasem dla miłości.

Naprawdę martwy miesiąc. Nadziei brak. Znowu miesiąc nerwów.
Pozdrawiam  Kwiatek
Odpowiedz

https://dobrytarot.pl/showthread.php?tid=14252&page=7 Hazar pod tym linkiem weryfikacja i prośba. Pozdrawiam
Ponawiam prośbę o październik, co w uczuciach u mnie?
Odpowiedz

Witaj Rozalka
Pytanie : co u mnie w październiku w uczuciach?
królowa Kielichów - Uczuciowo się ożywisz. Prawdopodobnie ktoś się pojawi w polu twojego widzenia, bo będziesz się próbować pięknie prezentować. Wzrok masz czysty ale i pełny oczekiwania, wiec bez nerwów, bo on w październiku jeszcze sie nie zaznacza w twojej energetyce. Jak będziesz działać ostrożnie i z rozwagą może nie da dyla.
Wszystkiego dobrego
Hazar

Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami 
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz 

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości