Liczba postów: 240
Liczba wątków: 17
Reputacja:
275
Znak Zodiaku: Wodnik ♒
Hazar, co u mnie w październiku w uczuciach? Pozdrawiam
Rozalka, do końca września jest jeszcze parę dni i sporo moze się zadziać...
Hazar w tej wróżbie na wrzesień dała Ci wskazówki do przepracowania ...zastanowienia się nad dalszymi prośbami miesięcznymi na ten sam temat...
Jak wiesz, może i doczytałaś to w naszych opracowaniach, że czas we wróżbie może być płynny (jeśli nie czytałaś na ten temat, poszukaj w naszych opracowaniach i czytaj, zastanów się...)
Poza tym sugeruję prosić o następną wróżbę dopiero po weryfikacji poprzedniej....i oczywiście zachęcam do innej aktywności na Forum...chociażby wspólna kawa w naszej Kawiarence...czy jakiś nowy ciekawy temat...
A więc możesz ponowić prośbę o wróżbę dopiero po weryfikacji za wrzesień...a więc w październiku...
Liczba postów: 1.810
Liczba wątków: 22
Reputacja:
8.231
Znak Zodiaku: Baran ♈
Witaj Rozalka
Pytanie : co u mnie w październiku w uczuciach?
królowa Kielichów - Uczuciowo się ożywisz. Prawdopodobnie ktoś się pojawi w polu twojego widzenia, bo będziesz się próbować pięknie prezentować. Wzrok masz czysty ale i pełny oczekiwania, wiec bez nerwów, bo on w październiku jeszcze sie nie zaznacza w twojej energetyce. Jak będziesz działać ostrożnie i z rozwagą może nie da dyla.
Wszystkiego dobrego
Hazar
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."