Boski Tarot u Hazar

Witaj Asuntina

Pytanie:  czy to ja spowodowałam aż takie odcięcie
4 kielichy - Nie, patrzy mi do góry, jakby coś mu się objawiło. 
Doznał jakiegoś wglądu i personalnie nie ma to z Tobą żadnego powiązania.
Pochłonęła go całkowicie kontemplacja, widocznie musi teraz być w odosobnieniu, by coś zrozumieć czy do końca "zobaczyć".
Możesz zabiegać o kontakt, jeśli to nie jest dla Ciebie upokarzające, bo jeśli będziesz się ranić, to żadne spotkanie nie przyniesie ani radości ani spełnienia 

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami 
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz 

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Hazar, mam następujące pytanie: czy działka w miejscowości A zostanie całkowicie zlikwidowana do końca 2026 roku?
Odpowiedz

Witaj Rozalka

Pytanie: czy działka w miejscowości A zostanie całkowicie zlikwidowana do końca 2026 roku?

2 Miecze - Bezwzględnie. Wyrok już jest zatwierdzony.

Wszystkiego dobrego
Hazar

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Dziękuję 🌹
Odpowiedz

(11-03-2026, 18:44)Hazar napisał(a):  Witaj Blue

Czy u pani A.K z holistyczna? 
6 Monet - Drogi ten interes, ale na pewno będą efekty odczuwalne. Odciążą, wyrówna się. Jeśli się zdecydujesz AK będzie dobrym wyborem. 

Tak to u mnie wygląda.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Hej Hazar, 

Sprobowalam hipnozy u AK i masz racje to dobry wybor, drogi ale dobry, jestem juz 4 tygodnie po sesji i czuje efekty, zgadza sie wszystko. Dzieje sie u mnie poprzez sny, a sama hipnoza byla silna u mnie i bylo duzo tego.  Dziekuje Uśmiech

Hazar chce zapytac, prosze: Czy dzieki hipnozie udalo mi sie zakaczyc to co czulam do niego (do K) i moge isc dalej znalezc milosc? snily mi sie nozyczki jakbym sie odciela. 

Pozdrawiam Blue
Odpowiedz

Witaj Blue

Pytanie:  Czy dzieki hipnozie udalo mi sie zakaczyc to co czulam do niego (do K) i moge isc dalej znalezc milosc?

9 pucharów - Wszystko stoi, na razie nigdzie się nie wybierasz, zresztą nie widzę żadnego nawet drgnienia. Jest za to upojenie i euforia. 
Trochę wyglądasz jaki taki drink z opalizującymi drobinkami, cudownie cię ta hipnoza zmieszała, ale na razie nic poza tym. 
Trzeba poczekać, aż się to ładnie wy-segmentuje żeby cokolwiek zobaczyć. 
Ciesz się krążącymi cząsteczkami w krwioobiegu, jak twoja energia się ustabilizować to możemy zaglądnąć. 
Na teraz jest "owocowy shake"

wszystkiego dobrego 
Hazar

Odpowiedz

Rozumiem i bede cieszyc sie euforia, dziekuje. 
Blue  Uśmiech
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości