Boski Tarot u Hazar

Witaj Blue.

Zadaj konkretne pytanie. 

Twój czas jest cały czas obecny, bo czujesz jego upływ. Widzisz jak zmienia się twoje ciało. Jak kwiaty rosną, a drzewa wydają owoce.
Jak korozja rozkłada metale, a garbniki w winie łagodzą swoją cierpkość.

Być może tylko tu można doświadczyć czasu w jego upływie, bo poza naszym życiem, On nigdy nie nastaje.

Musisz wiedzieć o co pytasz.
Zadaj pytanie nie rozważanie.

pozdrawiam
Hazar

Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami 
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz 

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Witaj Hazar, 
Kiedy przyjdzie mój czas na partnera i dziecko?  tak jak kiedyś tutaj otrzymałam odpowiedź pytając o relacje i zwiazki zebyc byc pełna wiary bo mój czas nadejdzie. Pytam tutaj o niego.
Dziękuję Blue  Uśmiech
Odpowiedz

Blue

Pytanie: Kiedy przyjdzie mój czas na partnera i dziecko? 
2 Miecze - W najbliższym czasie nie przyjdzie, jest blokada. Pokazują niekorzystne warunki do zawarcia partnerstwa i spłodzenia potomka. Blokada jest ogólna, więc wpływ na przyspieszenie tych kwestii masz znikomy.

W dalszym okresie czasu (lata)
XXI Świat - Nowa karta otwiera się po uregulowaniu spraw w "domach" i najważniejsze, po zdjęciu maski. Tak jaki i przed innymi, tak i przed sobą.
Wtedy przyjdzie czas na partnera i dziecko.

Na razie skup się na sobie, jak posprzątasz i odpuścisz, zza rogu wyjdzie Partner, a w kołysce pojawi się dziecko.
Musisz jeszcze być cierpliwa.

wszystkiego dobrego
Hazar

Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami 
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz 

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Dziękuję Hazar, nadzieja jest dla mnie jeszcze.  Uśmiech
Odpowiedz

(17-04-2026, 19:53)Hazar napisał(a):  Witaj Blue

Pytanie:  Czy dzieki hipnozie udalo mi sie zakaczyc to co czulam do niego (do K) i moge isc dalej znalezc milosc?

9 pucharów - Wszystko stoi, na razie nigdzie się nie wybierasz, zresztą nie widzę żadnego nawet drgnienia. Jest za to upojenie i euforia. 
Trochę wyglądasz jaki taki drink z opalizującymi drobinkami, cudownie cię ta hipnoza zmieszała, ale na razie nic poza tym. 
Trzeba poczekać, aż się to ładnie wy-segmentuje żeby cokolwiek zobaczyć. 
Ciesz się krążącymi cząsteczkami w krwioobiegu, jak twoja energia się ustabilizować to możemy zaglądnąć. 
Na teraz jest "owocowy shake"

wszystkiego dobrego 
Hazar
Hej Hazar, 
Myślę nad kolejna sesja zeby popracować nad sobą, ale myślę ze ta hipnoza spowodowała u mnie ze jednak znów wrocilam do niego myślami i znowu mnie ciągnie do niego myslami, wiec sama moge sobie odpowiedzieć na to pytanie, mimo ze jestem jak ten kolorowy drink to wszystko teraz odczuwam tak jak mówiłaś te cala gamę emocji, mam wrażenie ze to co wtedy pytalam z tym snem mogło tez o niego chodzić, i mam świadomość ze to ja moge byc ta osoba która nie jest w stanie spojrzeć w oczy. Nie wiem czemu to aż tak mocno siedzi mi w głowie. Dziękuję 
Pozdrawiam Blue,
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości