Boski Tarot u Hazar

Dziękuję za weryfikacje

pozdrawiam
Hazar  Buźki

Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami 
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz 

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Witam serdecznie Hazar Oczko
Bardzo proszę o rozkład odnośnie relacji... niecały rok temu mieliśmy ostatni kontakt .
Ja Joanna 17.09.1978 i Jarosław 27.04.1979
Pytanie ,czy jest szansa że będziemy jeszcze kiedyś tworzyć związek i jakie teraz są jego uczucia względem mnie, czy o mnie myśli ,czy może z kimś się spotyka ?
Pozdrawiam serdecznie i dziekuje
Odpowiedz

Witaj Hipnooza

Pytania:  czy jest szansa że będziemy jeszcze kiedyś tworzyć związek
XVIII Księżyc- Jak już to na odległość i w nocy w formie podglądactwa, czyli raczej ktoś odpłynie w fantazje o naturze związkowej tej relacji. Komuś będzie wyjątkowo zależało na tym, by to ukryć, by nikt się nie dowiedział. I dopóki takie będzie, to będzie pociągające, jak zapala się "światła w klubie" straci kształty, urok i cały seksapil. 

jakie teraz są jego uczucia względem mnie
IV Cesarz - Nadrzędne, pokazuje że mu się należysz, z resztą wszystko inne też.

czy o mnie myśli 
Królowa Mieczy - Tak intensywnie, ale chłodno i strategicznie. Rozkłada cię na czynnik pierwsze, ale jak równianie matematyczne, a nie kobietę.

czy może z kimś się spotyka ?
IX Pustelnik - Nie, nie zaprząta sobie takimi rzeczami głowy, zresztą ma tylko głowę. Nie ma serca, ani genitaliów, więc te sfery są dla niego nieistotne.
Poszukuje gnozy. Reszta to jak dodatek.

Hipnooza, wieje chłodem. Można poromansować, ale chyba po to by być studium przypadku. 
Takie jakieś analizy u tego człowieka się pokazują. 
Intelektualnie Partner wyśmienity, ale do czułości Ty się nie dostaniesz ,za wysokie mury. 
Na przyszłość nie pokazuję się żaden związek.

Zawsze możesz zaproponować szachy i go ograć Oczko  zawsze coś

Wszystkiego Dobrego
Hazar

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Dziękuję bardzo Hazar za odpowiedzi , bardzo ciekawe to czytanie...
Jesli mogłabym tylko jeszcze dopytać- czy w ciągu najbliższych 6 miesięcy się zobaczymy, spotkamy -choćby przez przypadek?
Odpowiedz

Hipnooza

Pytanie: czy w ciągu najbliższych 6 miesięcy się zobaczymy, spotkamy -choćby przez przypadek?

Król Monet - Prawdopodobnie tak, wręcz jest to pewne, bo patrzy z karty jakby był naprzeciwko. Jedyne co może przeszkadzać to to, że patrzy z góry. On inaczej już traktuje ludzi, zdobył wiedzę na ich temat i dzierży ją jak złoty twardy dysk.

No nic, kawę można zaproponować, napić się i do domu. Więcej potencjału się nie pokazuje.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Odpowiedz

Dziękuję bardzo  Oczko jestem bardzo ciekawa co się wydarzy...wrócę z weryfikacją.
Pozdrawiam i wszystkiego dobrego.
Odpowiedz

Witaj Hazar  Uśmiech 
Czy mogę jeszcze prosić   Prosi o informację jaka energia towarzyszy moim poszukiwaniom miłości w najbliższych miesiącach? Czy w najbliższych 6 miesiącach poznam mężczyznę z którym wejdę w związek?

Z góry pięknie dziękuję
Odpowiedz

Witaj Hipnooza

Pytanie: jaka energia towarzyszy moim poszukiwaniom miłości w najbliższych miesiącach? 
Wyskoczyła - Paź Kielichów - Bardzo czytelna, raz że jaśniejesz w złocie i błękitach, to jeszcze niesiesz przed sobą kielich jak transparent " Mój kielich miłości jest pełny, słodki i gotowy do spożycia" Tu nic nie trzeba dopowiadać, wszystko jest widoczne jak na dłoni, dosłownie. 

Czy w najbliższych 6 miesiącach poznam mężczyznę z którym wejdę w związek?
2 kielichy - Tak pokazują się już pierwsze spotkania i wirtualne wymiany słodkich słówek. W czasie o który pytasz powinnaś być już na etapie bliższego zapoznania, z potencjałem na związek w przyszłości.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Odpowiedz

Dziękuję Hazar 😊 przynajmniej coś optymistycznego się pokazało 😉

Pozdrawiam serdecznie
Odpowiedz

Cześć Hazar,
czy mogę prosić o wróżbę o c.d. długoletniej relacji...Ostatnio uległam i pojechałam z nim na krótki wyjazd. Generalnie żałuję że z nim pojechałam. 
Moje pytanie czy spotkam się z nim i czy jeszcze się do mnie odezwie ?
Z góry dziękuję za wróżbę (dane na priv)

Pozdrawiam 
Odpowiedz

Witaj Asuntina

Pytanie: czy spotkam się z nim
XVII Gwiazda - Jest taka nadzieja, ale spotkania nie widzę, to już jest wrak porośnięty mchem i wodorostem.

i czy jeszcze się do mnie odezwie ?
Król Monet - Nie, ale będzie stał jak kołek w płocie i dlatego Ty się odezwiesz, bo nie da się go nie zauważyć. Wystroił się jak na odpust.

Asuntina, naprawdę, jeśli to nie godzi w w twoją dumę i poczucie wartości, spotykaj się i rozmawiaj z nim, ale nie licz że to co było powróci, bo nie powróci. Możesz za to się z nim zakolegować, albo zaprzyjaźnić. Pogawędzić spędzić czas i wrócić do swojego życia, bo On już ze swojego płotu nie wyjdzie. Dobity jest na sztywno.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Odpowiedz

Hazar,
bardzo bardzo dziękuję.
Chciałam tylko dopytać czy to co się wydarzyło tak go rzeczywiście zabolało i go uraziłam i to dało impuls do zdystansowania i odcięcia ode mnie ?
Odpowiedz

Nie widziałam u niego żadnego bólu, raczej ta twarz była bez uczuć i zacięta przez wargi. 

To nie jest człowiek którego można emocjonalnie zranić, bo swoją wartość pokazuje już na dzień dobry. Bardo dobrze wie kim jest i ta wiedza ma materialną ciężkość. 
Nie ma też negatywów, akceptuje i siebie i Ciebie i przecież tak na zdrowy rozum sama się zgadzasz i sama dajesz sygnały że chcesz.
Nie uczestniczy w Twoich rozterkach, obserwuje je. Jak mijają, to wychodzą takie wyjazdy i dobra jest.

To jest twardo stąpający po ziemi mężczyzna i przez taki pryzmat powinnaś interpretować jego działania.

Wszystkiego Dobrego 
Hazar

Odpowiedz

Hazar,
bardzo bardzo dziękuję i jeszcze raz bardzo dziękuję. Mam do niego mega słabość Niestety od wielu wielu lat...
Dam znać jak wyjdzie.
Pozdrawiam i jeszcze raz bardzo dziękuję 😘 💐
Odpowiedz

Witam serdecznie Hazar🍀
Chciałam tylko dopytać jaki naprawdę był powód zakończenia rok temu relacji przez Jarosława i urwania kontaktu, jakie mu towarzyszyły emocje i co wtedy do mnie czuł ?
Joanna 17.09.1978
Jarosław 27.04.1979
Odpowiedz

Witaj Hipnooza

Pytanie: jaki naprawdę był powód zakończenia rok temu relacji przez Jarosława i urwania kontaktu
6 monet - Prozaiczny, nie potrafił cię zaspokoić. A jeśli potrafił nie dałaś mu tego odczuć, że to co robi z myślą o Tobie i dla Ciebie, ma realną wartość. To co ci dawał, było za mało i On tak to widział.

jakie mu towarzyszyły emocje
Król Kielichów - Bardzo wyważone wbrew pozorom, on dojrzał do tego. Był spokojny wewnętrznie.

i co wtedy do mnie czuł ?
8 Mieczy - Pretensje i chociaż cisnęło mu się wiele krzywdzących słów na usta powstrzymał się.  
I za Tobą pokazał się jakiś cień, widzę na karcie jakiegoś człowieka albo z dymiącym cygarem, albo bukietem, czy pochodnią i trzyma to w prawej ręce. Chyba ktoś pomógł w tym rozstaniu, ale nieświadomie, albo niechcący, bo to tylko cień ale coś się pokazało. Nie wiem co to, nigdy tego nie widziałam. Pierwszy raz to widzę.

W każdym razie najważniejszy i główny powód to twój "dołek" którego nie potrafił zasypać.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Odpowiedz

Dziękuję bardzo Hazar  🩷 
... zupełnie inaczej to odczuwałam,  poza tym słyszałam,  że kogoś poznał i podobno to ta kobieta była tym głównym powodem.
A ten cień człowieka  to mnie trochę przeraził 🫣  ja z nikim sie wtedy nie spotykałam , bardzo ciekawe...

Jeszcze raz ślicznie dziękuję 🍀
Odpowiedz

Nie trzeba się bać Oczko ja też nie wiem co to jest, ale jest. 
Zresztą to tylko cień, uformowało się z mgły, nic stałego. 
Lekki wiatr i tego nie ma.

Hazar

Odpowiedz

Witaj Hazar 

Czy widzisz u mnie mozliwosc wejścia w związek, nawet oficjalny? Selena wspomniala u mnie o tym w moim portrecie numerologicznym, ze moze to nastąpić od 2024 roku... Chciałabym prosić Ciebie jak ty to widzisz. 
Czy doswiadcze tej miłości o jakiej wspomniala Selena w moim portrecie, mając ta liczbę 26. 

Dziękuję  Uśmiech

Blue
Odpowiedz

Witaj Blue 

Pytanie: Czy doswiadcze tej miłości o jakiej wspomniala Selena w moim portrecie

II Kapłanka - Tak miłości doświadczysz, ale u mnie Ona się jawi trochę ukryta i opatrzona umową. Możliwe, że milczenia, bo kapłanka usta sznuruje siłą. Napięła obręcz mięśniową wokół ust i trzyma. Dodatkowa na wory pod oczami i zgoliła brwi. Tak, że ta miłość może być przyczyną późniejszej " żałoby", ale wiedząc to trzeba potraktować jak doświadczenie. Jak proces potrzebny w zrozumieniu istoty miłości i który to był jej odcień. 

Ta konkretna o którą zapytałaś, to raczej lekcja się pokazała, a nie sielanka na łonie natury Oczko Nie ma co tak jej strasznie wyczekiwać, bo może ci dać nieźle popalić. Zdarzy się, to dobrze, czegoś się nauczysz, ale raczej ją traktuj jak wizytę u dentysty. Dziurawe wyobrażenia o miłości leczy się w bólu i czasami bez znieczulenia.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Odpowiedz

Dziękuję Hazar za poświęcony czas. 
Rozumiem ze nie bedzie kolorowo ale przykro sie to czyta. Wiec nie mam na co czekac tylko isc przed siebie. 
Mam jednak nadzieje ze poznam mężczyzna i stworze fajny zwiazke i założę rodzine, i ze to nastąpi prędzej czy później.  Uśmiech
Pozdrawiam Blue
Odpowiedz

Spokojnie Blue wszystko sie ułoży Oczko

Zobacz jaka jesteś mądra, zauważyłaś schemat. Przeanalizuj teraz, co w tamtej relacji było nie tak.  Jakbyś tego teraz nie zauważyła znowu byś weszła jak pieszy pod koła.
Czytasz i masz wrażenie, że to już było. Było, bo nie odrobiłaś lekcji. Zamiast wyciągać wnioski, pozwoliłaś by ból otulił rozum jak kocyk.

I teraz widzisz, to nie los, czy przeznaczenie, to tylko zatrzymanie się w miejscu i oglądanie wciąż tego samego odcinka w serialu Twojego życia.

Masz wybór, wybieraj taką miłość jaką chcesz przeżywać, trudną, bezinteresowną, tkliwą, radosną. Każda jest potrzebna i każda jest piękna. To czy ci będzie smakować zależy tylko od twoich gustów i preferencji. 
Musisz na nią patrzeć jak na kartę menu i wybierać co cię przede wszystkim pożywi, a nie będzie tylko smaczne Oczko 

Hazar

Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 9 gości