Boski Tarot u Hazar

Nie wiem dlaczego wyszła niechęć w Kartach. Tak czy inaczej dziękuję 🌜
Odpowiedz

Witaj Hazar  Oczko
Bardzo proszę rozkład dotyczący pewnej relacji. 
Niedawno poznałam mężczyznę, widzieliśmy się dopiero jeden raz ,spotkanie było bardzo sympatyczne.
Chciałabym się dowiedzieć co w tym momencie czuje do mnie ten mężczyzna i jakie są jego intencje ,bo wydaje się być mną bardzo zainteresowany?
Czy w ciągu najbliższego miesiąca dojdzie do kolejnego spotkania i jak ono ewentualnie przebiegnie ?
Dane wyślę na priv...

Dziękuję serdecznie 😊
Odpowiedz

Witaj Hipnooza

Pytanie: co w tym momencie czuje do mnie ten mężczyzna?
Paź kielichów - Bardzo delikatne uczucia, jest zauroczony, jak nastolatek. Zrobiłaś na nim ogromne i takie świeże wrażenie. 
Tak jak kiedyś to czuł, jak był młody.

jakie są jego intencje
2 Miecze - Na razie ich nie ma, dystansuje się, prawdopodobnie przez to co poczuł. 
Tak jakby to aktywowało alarm, coś głęboko było wyparte i to o sobie przypomniało. Pobudziło, jak dawno zapomniany zapach.

Czy w ciągu najbliższego miesiąca dojdzie do kolejnego spotkania i jak ono ewentualnie przebiegnie ? 
XVI Wieża - Raczej nie dojdzie, a jak dojdzie to wszystko na nim się zawali.

On już "to" czuł do innej kobiety, ale to nie skończyło się dobrze. Zapisało się jak trujący wzorzec. 
To tak jakbyś okropnie sie struła jakąś potrawą i nawet po latach na jej aromat masz nudności i torsje. 
Nie do przejścia, zapisane tak głęboko w podświadomości, że za tym faktem pokazuje się już tylko czarna dziura.

Ale zawsze można wierzyć, że to oswoi i zdecyduje się budować na nowo.
Ten człowiek jest jak posklejana porcelana, trzeba być ostrożnym. 

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami 
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz 

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Dziękuję bardzo za odpowiedź 😊
Wrócę z weryfikacją
Odpowiedz

witam,
zainwestowałam w kurs dotyczący szukania pracy i pisania cv. Tworzę całkiem nowe dokumenty, ze wsparciem dedykowanych systentów AI i korzystam ze szkoleń dot. prowadzenia rozmów kwalifikacyjnych, błędów na rozmowach etc. 
Dodatkowo zakupiłam książkę do nauki języka obcego w biznesie i zamierzam we wrześniu z nauką ruszyć.
Pytanie czy uda mi znaleźć pracę opartą na moim doświadczeniu i wykorzystać kwalifikacje i kompetencje, które już posiadam. (Czy będzie w ogóle gdzie wysyłać te moje "nowe" dokumenty i czy coś z tego w ogóle wyjdzie? Po czerwcu gdzie byłam rozczarowana rozmowami, gdzie okazywało się że to są oferty w ogole z innej parafii zaprzestałam masowego wysyłania jak leci na każde ogłoszenie, ponadto zaczęłam zgodnie z radami na kursie wysyłać spontaniczne aplikacje w różne miejsca ale mam wątpliwości co do skuteczności takiego działania) Bezradny

Marta, 20.07.1990.
Odpowiedz

Witaj Szakal165

Rama czasowa do końca roku.

Pytanie: czy uda mi znaleźć pracę opartą na moim doświadczeniu i wykorzystać kwalifikacje i kompetencje, które już posiadam. 

6 monet - Do końca roku może się udać, ale musisz się zabrać za to jeszcze z innej strony. 
Uruchomić znajomości.
Pokazuje się okienko pogodowe i być może się uda wskoczyć przez nie na czyjeś miejsce. 
Trzeba odświeżyć wszystkie znajomości, tam gdzie znają twoje kwalifikacje i kompetencje i delikatnie cały czas się przypominać.

Czy będzie w ogóle gdzie wysyłać te moje "nowe" dokumenty i czy coś z tego w ogóle wyjdzie?

XXI Świat - Z tej wysyłki nic nie będzie, twoje CV się nie przebije. Pokazujesz się jak w szklanej bańce, tak jakby cię trochę oderwało od rzeczywistości. Tu możesz trochę odpuścić.

Skup się na nawiązaniu kontaktu z ludźmi z branży, w towarzyskiej rozmowie kieruj delikatnie uwagę na swoją dyspozycyjność. 
Tak, by w razie nagłego braku pracownika w pierwszej kolejności pomyślano o Tobie. 
I na tej zasadzie może sie udać .

Wszystkiego Dobrego 
Hazar

Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami 
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz 

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości