Liczba postów: 1.951
Liczba wątków: 22
Reputacja:
8.306
Znak Zodiaku: Baran ♈
Witaj Parwati
Pytanie: Poznałam niedawno dwóch panów i chciałabym zapytać o ich intencje wobec mnie i jakimi są osobami
Ad 1. 6 Kielichów -Ten szuka bratniej duszy, intencje czyste. Taki Dyzio Marzyciel, czuły, kochliwy i żyjący w błogich uniesieniach. Jeśli brak realizmu nie przeszkadza, to idealny kandydat do emocjonalnego wsparcia. Ta Bratnia Dusza może trochę bruździć, bo pokazuje się, że on cały czas będzie jej szukał, a szczególnie w przeszłości.
Ad 2. 8 Monet - Intencje również czyste, podejście zaś czysto biznesowe. Zanim w cokolwiek sie zaangażuje musi to precyzyjnie przekalkulować. Drobiazgowy, może się czepiać o duperele, ale dyscypliną i rygorem może pomóc się finansowo ustatkować. Taki finansowy pragmatyk.
Najważniejsze, Panie są Uczciwi, ale mocno skrajni.
Jeden pokazuje się jak Dzieciak albo Rycerz w białej zbroi który szuka wiecznej i czystej Dziewicy.
Drugi jak surowy Finansista, nie akceptuje trwonienia, czy to pieniędzy, czy to czasu, czy uczuć. Bilans u niego musi się zgadzać.
Wszystkiego dobrego
Hazar
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Liczba postów: 305
Liczba wątków: 19
Reputacja:
155
Znak Zodiaku: Wodnik ♒
Hej Hazar, czy w listopadzie będę jeszcze miała pracę? Czy rozpocznę wolne już w październiku. Pozdrawiam
Reputacja:
8.306
Witaj Rozalka
Pytanie: czy w listopadzie będę jeszcze miała pracę?
XIX Słońce - Coś powinno być, tak jakby ktoś cię zawołał jeszcze do tej pracy, ale spokojnie, to wołanie jest takie z oddali i równie dobrze może wołać kogoś innego. Spokojnie, nasłuchuj w razie czego żeby się pierwsza zgłosić.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Liczba postów: 104
Liczba wątków: 14
Reputacja:
0
Droga Hazar,
Zwracam się z poniższym zapytaniem. Mam mieszkanie własnościowe, które sprawiło i sprawia mi mnóstwo problemów. To jest stary budynek, ciągle remonty, upierdliwi sąsiedzi z bardzo niskiej klasy społecznej, problematyczna dzielnica (ale w dłuższejperspektywiena siępolepszyć).
Ja się tu nie czuję dobrze i już wiem, że się wyprowadzam.
Mam chętnych zarówno na sprzedaż jak i na wynajem. Zastanawiam się co lepsze?
Wiem, że sprzedam za kwotę, za którą nie będę mogła nic kupić innego, bo to zbyt niska kwota. Z kolei jeśli wynajmę, to nie wiem jak będzie dalej rozwijać się sytuacja w bloku i czy mieszkanie w dłuższej perspektywie zyska czy straci na wartości, tu dużo zależy od sąsiadów i zarzadcy.
Bardzo dziekuje,
Natalia
Reputacja:
8.306
Witaj Tajlandia
Pytanie: Mam chętnych zarówno na sprzedaż jak i na wynajem. Zastanawiam się co lepsze?
- Sprzedaż - 9 buław - To nie jest dobre rozwiązanie, jak się pozbędziesz tej nieruchomości może zrobić ci się jakoś ciężko.
- Wynajem - As monet - Tu jest potencjał i dochód i pokazuje się stały.
czy mieszkanie w dłuższej perspektywie zyska czy straci na wartości
Paź buław - Na pewno nie będzie tracić, na lukratywne zyski też nie ma co liczyć, ale jest wzrost, niewielki ale stały.
Lepiej pokazuje się wynajem, zresztą zanim wyciągnęłam karty już to się pokazało, bo zaczęłam pisać Wynajem Tajlandia

zamiast witam. Wyprzedziłam się

czyli pełna zgoda prognostyczna.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Reputacja:
0
03-10-2026, 12:41
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-10-2026, 14:22 przez
Tajlandia.)
Zmieniło się dużo dlatego pytam ponownie.
W kontekście pracy, zdrowia, możliwych relacji.
Odnośnie mieszkania: mam jeszcze jedną opcję sprzedać to obecne, ktire mam i kupić inne w podobnej cenie w sąsiedztwie. Podobny standard, ale lepsi sąsiedzi, tylko musialabym dołożyć trochę pieniędzy. Czy moglabym poprosić Hazar o dopytanie także o te opcję?
Bardzo dziekuje
Liczba postów: 305
Liczba wątków: 19
Reputacja:
155
Znak Zodiaku: Wodnik ♒
Witaj Hazar, czy do końca roku poznam mężczyznę do stałego związku? Sierpień i wrzesień przyniosły rozczarowanie kandydatami. Oni szukali tylko zabawy lub wsparcia finansowego 🤦 pozdrawiam
Reputacja:
8.306
Tajlandia, czyli o co pytasz ?
Reputacja:
8.306
Witaj Rozalka
Pytanie: czy do końca roku poznam mężczyznę do stałego związku?
5 Buław - Nie ma stałego związku, a tylko ciosanie kołków na głowie. Jakieś te kawalery agresywne, zapatrzone w siebie, chcące wszystko na już.
I co najważniejsze, wszyscy z jednego środowiska.
Trzeba by wyjść z tej "dżungli " w której polujesz, bo tam nie ma do stałych związków.
Są na szybko i na chwilę.
Rozglądnij się tam gdzie nie bywasz, i gdzie nie przychodzi ci do głowy żeby się obracać.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Reputacja:
8.306
Tajlandia
Pytanie: mam jeszcze jedną opcję sprzedać to obecne, ktore mam i kupić inne w podobnej cenie w sąsiedztwie.
Rycerz buław - Super, ale tylko na chwilę. Jak chcesz szybko, to to jest świetna opcja. Szybko będzie, jeśli tylko tego chcesz i tyle.
I druga kwestia: wybrać życie w H czy P?
H - VIII Moc - Tutaj będziesz mieć wszystko pod kontrolą, ale to też będzie takie umowne, bo kontrolowani szybko przejrzą na oczy i odejdą szukać szczęścia dalej.
P - 3 Miecze - Tutaj nostalgia za utraconym domem. Ten "dom" który złamał ci serce, ale wciąż będzie odbijał się w twoich źrenicach.
Z dwojga lepsze H, tam przynajmniej pożyjesz jak pewna siebie singielka. W P ten "ból" będzie żywy jak niegojąca rana.
Hazar
Reputacja:
0
Ojej. Mocne. Dziękuję. Ciekawe jak się to wszystko rozwinie.
Odnośnie mieszkania: mój pomysł byłby aktualny jeśli chodziłoby o zamianę na inne blisko i też dać na wynajem.
Rycerz buław - Super, ale tylko na chwilę. Jak chcesz szybko, to to jest świetna opcja. Szybko będzie, jeśli tylko tego chcesz i tyle.
Bardzo dziekuje Hazar! Życzę pięknego weekendu
Reputacja:
0
Hazar,
Przepraszam Cię, ponownie. Drążę temat mieszkania.
Czy lepiej po prostu wynająć obecne czy zamienić na takie w podobnej cenie w dzielnicy obok i też wynająć?
Wiem, że już mi opisałaś obie opcje, i obie są dobre. Ale mi z listy plusów i minusów nic nie wynika. Byłabym wdzięczna za odpowiedź jeśli to dla Ciebie ok i już kończę temat.
Dziękuję i dobranoc,
Reputacja:
8.306
Tajlandia
Pytanie: Czy lepiej po prostu wynająć obecne czy zamienić na takie w podobnej cenie w dzielnicy obok i też wynająć?
wynająć - Paź buław - Dobra opcja, żadnych zysków ani strat, ot zerowy bilans.
zamienić - Królowa Kielichów - Jeszcze lepsza, dobrze na na Ciebie wpłynie, ale spokoju nie zaznasz, coś będzie i tak go zakłócać.
I nawet powiem ci dlaczego.
Dla ciebie nic nie będzie dobre, bo zafiksowałaś się na punkcie pytań.
Jakbyś tylko mogła zobaczyć jak patrzycie na mnie z tych kart i pazik i królowa ma identyczny wzrok chociaz obrabowanie gałki ocznej jest inne, to patrzycie na mnie identycznie. Normalnie ten sam wzrok.
Nic prócz tego patrzenia nie wybija się z karty.
Musisz zdecydować sama, każda opcja jest dobra, tylko ty nie jesteś z żadnej zadowolona.
Wszystkiego Dobrego
Hazar