Boski Tarot u Hazar

Hazar, mam dwa pytania do Kart. Czy w tym roku lub w następnym uda mi się odzyskać niewypłacone pieniądze od pracodawcy? 

Czy w bliskim czasie będzie kontrola u mnie w robocie? (działam żeby taka się odbyła). Pozdrawiam

7.09.2026
Cześć Hazar, czy w ciągu 3 miesięcy u mnie w robocie będzie kontrola? Chodzi o legalność. Pozdrawiam
Dostałaś też odpowiedź od Hazar...
Odpowiedz

Krystyno staram się o to po raz drugi, czy tym razem mi się uda?
Odpowiedz

Witaj Rozalka

Pytanie:Czy w tym roku lub w następnym uda mi się odzyskać niewypłacone pieniądze od pracodawcy? 
7 Mieczy - Formalnie nie, pieniądze prawdopodobnie nie stanowią legalnych przychodów, więc nie ma podstaw by je wypłacić. Musiałbyś byś je ukraść. Jest jeszcze jedna możliwość, dogaduj się, jak złodziej ze złodziejem.

Czy w bliskim czasie będzie kontrola u mnie w robocie? (działam żeby taka się odbyła)
Król Buław - On ma szerokie plecy, to szanowny Człowiek. I On ma kija w ręce, z jednym końcem, trzeba też to mieć na uwadze.
Nie masz siły przebicia, zderzysz się z barierą.

Spróbuj jeszcze dyplomacji, jeśli to nie pomoże, to tylko podstępem możesz wyciągnąć tą kasę.

Wszystkiego Dobrego
Hazar.

Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami 
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz 

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Dziękuję, jestem wdzięczna.  Kwiatek
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości