16-05-2012, 20:48
Piękne faktycznie Ewa!
Kasha40 napisał(a):mam je obie teraz 2 Golden i 1 Touchstone. fajniutkie ... ale nie używam jeszcze ... dożynam moją pierwszą talię RW ... ale wiele stron wcześniej to Ruda Lila opowiadała, że używa g\oldena ... a Touchstona dla rodziny tylko. Jej zapytajcie bo podejrzewam, że ma swoje bardzo wyważone opinie na ten temat!To nie ja, Kasha. To mowil morfeusz. Ja mam Touchstona ale zupelnie mi nie lezy do wrozenia, a Goldena chyba nie mam...ale nie jestem pewna, musze sprawdzic...hmmm... ...dalas mi do myslenia, moze i mam... Tyle kart kupilam tylko po to zeby je miec, ze juz sie gubie ktore mam a ktorych nie mam.
ma_ewa01 napisał(a):ja mam Goldena. Jest fajny, aczkolwiek kolorystyka taka trochę kościelna- mdłe, miodowe żółcie, sraczkowate brązy. Jeśli lubisz klimaty Jezusowo-Maryjne, to ok. W przeciwnym wypadku się rozczarujesz. Karty troszkę większe niż standardowe, a właściwie szersze. Złocone brzegi. Papier grubszy, raczej dość tępy.
M
morfeusz napisał(a):Aha, wspiera mnie także jeszcze talia Golden Tarot, do niej mam największą słabość: