12-08-2012, 20:39
Popieram dziewczyny
boo222 napisał(a):Witaj Peciak, ja tez bardzo lubie cyganskie albo lenormand ale jeszcze nie sprawilam sobie takich jakbym chciala...
Jesli chcesz jeszcze na kims potrenowac to prosze zapytaj je dlaczego osoba z ktora pojechalam dzisiaj na wycieczke za miasto byla zirytowana i jakgdyby myslami gdzie indziej? dziekuje
Peciak napisał(a):ale czy Wam to nie będzie przeszkadzało? bo przecież tematem przewodnim Forum jest TarotNie będzie przeszkadzało, mamy tu wiele innych rzeczy z ezoteryki i jest OK.
Tarofides napisał(a):Nawet talia Osho zwana tarotem całkiem dobrze sie tu ma
Peciak napisał(a):boo222 napisał(a):Witaj Peciak, ja tez bardzo lubie cyganskie albo lenormand ale jeszcze nie sprawilam sobie takich jakbym chciala...
Jesli chcesz jeszcze na kims potrenowac to prosze zapytaj je dlaczego osoba z ktora pojechalam dzisiaj na wycieczke za miasto byla zirytowana i jakgdyby myslami gdzie indziej? dziekuje
boo222, wyciągnęłam kartę 11 Rózgi, więc albo z kimś się wcześniej pokłócił, albo miał ochotę na sex (albo jedno i drugie - się pokłócił i chciał się rozładować poprzez sex)
Peciak napisał(a):.No nie w tym wątku. Załóż na darmowych wrózbach wątek, a najlepiej najpierw bez zakładania wątku po prostu rób wróżby osobom pytającym, tam jest sporo próśb bez odpowiedzi. Część pewnie nieaktualna, ale te nowsze.
A lepiej będzie jeżeli tutaj zostanę ze swoimi ćwiczeniami na poligonie, czy powinnam się gdzieś przenieść żeby nie zaśmiecać ogólnego wątku o kartach Lenormand?