15-08-2012, 17:18
Tez mam gdzieś wyszukałem osra papryka na mnie ta w proszku działa

morfeusz napisał(a):to ten sposób, że trzeba zjeść dużo ostrej papryki i piecze tak bardzo, że zapominamy o głowie?ja tez tak myślałem ale ona daje jakieś taki inny efekt jakoś tak dziwnie
renn napisał(a):Cześć,Ja tez znam taki sposób
czy znacie jakieś sposoby na pozbycie się bólu głowy (oczywiście poza prochami przeciwbólowymi, którymi strach się non stop faszerować)?
kiedyś kobieta zajmująca się ziołolecznictwem poradziła mi taki specyfik: jedna łyżka octu jabłkowego rozpuszczona w połowie szklanki zimnej wody - następnie nasączamy specyfikiem jakiś kawałek materiału i przykładamy na czoło na 10-15 minut.
faktycznie na jakiś czas to pomaga (przynajmniej mi).
co jeszcze możecie polecić?
Nadunia2011 napisał(a):Moja babcia podała mi wspaniały sposob na ta dolegliwosc. Trzeba zrobic soebie kawe ale ta z fusami i dodac pare kropel z cytryne. nie slodzic.
Nadunia2011 napisał(a):Moja babcia podała mi wspaniały sposob na ta dolegliwosc. Trzeba zrobic soebie kawe ale ta z fusami i dodac pare kropel z cytryne. nie slodzic.to daje kopa wiec jak ktoś ma slabie Serce nie proponuje
Solaris napisał(a):Jesli to migrenowka,Ja podałem w innym działe jak to działa dzięki solance jest regeneracja całego organizmu właśnie testuje mocze nogi i ręce
to polecam kapiel w solance.
bardzo pomaga.