Liczba postów: 2.294
Liczba wątków: 145
Reputacja:
240
Znak Zodiaku: Bliźnięta ♊
A może są jeszcze jakieś propozycje?
Liczba postów: 1.715
Liczba wątków: 97
Reputacja:
15
a te zgłoszone do konkursu prace mogą być później nagrodami dla zwycięzcy w innych konkursach
proponuje konkurs na najlepszy ogolny rozklad tarota, taki co opowie ogolnie o najwazniejszych obszarach zycia pytajacego......sama takiego rozkladu uniwersalnego szukam i tworze wlasne, ale zawsze cos mi sie nie podoba i nie pasuje..
ciagle ktos chce zeby mu powrozyc ''ogolnie co go czeka'' i mowi, ze nie ma specjalnych szczegolwych pytan.. przydalby sie jakis dobry rozkald na to. (Jak ktos ma niech mi wysle na pw. )
Liczba postów: 2.195
Liczba wątków: 32
Reputacja:
0
Zagłosowałam na rozkład i fotki jesienne , ale ten konkurs z fotkami, jeśli przegłosujemy można by było czymś uzupelnić, żeby nie same fotki, może fotka z jkimś fajnym podpisem...myślą...może być to myśl kogoś znanego, dot.życia ogólnie lub jakieś własne wynurzenia...
A wogóle ...to zróbmy konkurs na wszystkie tematy jednocześnie. Przecież każdy z nas może wziąć udział w każdym i w zależności od tego jak czuje temat ma większe szanse wykazać się w dowolnym temacie, który czuje najlepiej. Co wy na to ?
a moze konkurs na fotke ktora ma byc przedstawieniem jednej z kart tarota ( A.W) ?
bo to forum tarotowe, wiec uwazam ze konkurs powinien do tego nawiazywac.
Reputacja:
0
Też o tym myślałam Adela. Właściwie to miałam nawet to dopisać. Albo jeszcze jeden pomysł , dotyczący karty tarota(AW). Jakieś ciekawe wydarzenie, które można by przedstawić jedną kartą tarota AW. Pamiętacie takie wydarzenie Rozi , jak przefikołowała samochodem i zawisła na pasach ? I skwitowała,że na dzisiejszy dzień powinna wyciągnąć, czy nawet wyciągnęła,już nie pamietam , kartę WISIELEC....Coś w tym stylu.
Reputacja:
0
No to Tarofides wklei jeszcze jeden pomysł i będziemy głosować.