Yoanna, a np. w Paincie (?) tam chyba mozna "nadpisac" tekst na zdjeciu (ale nie jako kalke, przynajmniej nie w podstawowej wersji), w Picassa chyba tez mozna...
Liczba postów: 71
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Fajny pomysł z tymi fotami AW. Ale ten rozkład ogólny też mi się podoba.
Liczba postów: 2.195
Liczba wątków: 32
Reputacja:
0
I co z tym konkursem ? ja już pomału zaczynam myśleć o kartach i sytuacjach...
Mam pytanie, a jeśli ktoś by chciał wziąć udział, a nie ma możliwości zrobić jesiennej fotki (fotografia z telefonu już go dyskwalifikuje bo nie jest tak dobra jak z aparatu)?
Reputacja:
0
Właśnie dzisiaj o tym myślałam jak tylko otworzylam oczy...to może lepiej zrobić, że niekonicznie fotki jesienne...tylko jakakolwiek pora roku ..i nawet niekoniecznie to musi być pora roku, to może być jakikolwiek sposób wyrażenia którejś z kart Tarota. Tylko jak się umówić żeby nie wszyscy np. zrobili kartę XIII ŚMIERĆ, na którą w sumie chyba najłatwiej znależć pomysł. Z tym , że to nie przeszkadza, jeśli bedzie kilka osób , które pokaża tę samą kartę. Przecież będziemy wybierali najciekawszą...
Tak sobie chodzę i dość często myślę o tych kartach. Jak na przykład wyraziłabym kartę .... UMIARKOWANIE albo...KAPŁANKA lub np....SĄD....trudne....
Liczba postów: 1.327
Liczba wątków: 31
Reputacja:
0
Może ciekawiej było by gdyby zadaniowo została wyznaczona np. przez admina jakaś karta do wyrażenia fotografią. I potem załóżmy tydzień na wklejanie zdj eć i wybór najlepszych. Potem znowu inna karta do inscenizacji i t.d. Nagrody to nie wiem, czy po każdej karcie, czy jakoś globalnie jak nam się znudzi albo jak sobie wyznaczymy jakiś limit kart.
Liczba postów: 1.327
Liczba wątków: 31
Reputacja:
0
Te fotki krajobrzowe to jakoś mało inspirujące, w dodatku zależne od jakości aparatu, a takie wyobrażenie karty to nawet komórą można trzasnąc bo liczył by się bardziej pomysł niż jakość zdjęcia. Z tym, że jakoś mało chętnych. Ja też mam tylko komórę do robienia zdjęć i jakoś tam wychodzą jak zapewne zauważyłaś w DT. Może jak ruszy akcja to się chętni znajdą?
Reputacja:
0
OK . No to do dzieła Wiedżmy ! SPRAWIEDLIWOŚCI też się bałam....