26-01-2013, 03:20 

Witam czy istnieją jakieś czary, zaklęcia rytuały cokolwiek co może odwracać zły los ? Moje życie (a raczej wegetacja)  to jeden wielki pech, normalnie zero dno i wodorosty. Są na to jakieś "czary" ?

Eleantra napisał(a):Ale ok do rzeczy, po pierwsze zły los nie bierze się z niczego - jeśli to karma to żaden rytuał Ci nie pomoże

I nigdzie nie napisałam że to znaczy że mamy być nieszczęśliwi, jest ona powiązana z prawem przyczyny i skutku oraz Trójpowrotem.
	Eleantra napisał(a):Mam wrażenie że nie wiesz czym jest karma... Jest pozytywna i negatywna karma.I nigdzie nie napisałam że to znaczy że mamy być nieszczęśliwi, jest ona powiązana z prawem przyczyny i skutku oraz Trójpowrotem.

Oczywiście, nic wbrew sobie. Ew. kontakt z Aniołkami, no co kto woli.

Poza tym, gdzie jeszcze ta zasada występowała? 
	Cytat:Pewnie się im przytrafiło, tylko że tłumaczą to inaczej... ''pomniejsze'' powroty wyglądają czasem na przypadki, ale wszystko ma swój powód zaistnienia...
 Więc jaki sens ma powrót zła do nas? Eleantra napisał(a):Co do Biblii to ja nie pamiętam gdzie to było... ostatni raz temu czytałam Pismo Święte kilka lat temu. ^^'
A gdzie jeszcze ta zasada występowała? Nie znam się aż tak bardzo na innych tradycjach i kulturach... ale chyba w Buddyzmie i u Celtów. Trzeba by było pogrzebać w historii.

I oczywiście nie czuje się atakowana, po to jest forum aby wymieniać się poglądami, wiedzą itp. 
 Przeczytałam niedawno że mnie znasz tylko, że jako Olimpię. 
 Zanim się dowiedziałaś że ja to ja, nie wiedziałaś ŚWIADOMIE czemu Ci tak zapadłam w pamięć i skąd wydawałam Ci się znajoma... teraz już do świadomości dotarło.