09-09-2015, 11:48
Dzięki
z tymi motylami podobnie pomyślałam. Szczerze mówiąc jednak karty są dla mnie za trudne. Może kiedyś mnie na nie natchnie jak nabiorę doświadczenia

Le Stelle napisał(a):Basiu, u mnie szereg czynników gra za i przeciw, gdyby talia była o połowę tańsza (mówię o kosztach, jakie muszę ponieść, nie tylko o cenie samej talii), brałabym bez wahania. Ale 200 zł (lub niewiele mniej) za talię złożoną z przedruków, kiedy sama mam już talii tak wiele... Na razie się wstrzymam, popatrzę... Pewnie gdybym miała 5 talii, a nie wielokrotność 5, szalałabym bez zastanowienia :happy-jumpyellow:No to pozwól, że się tak wyrażę ... jesteśmy umówione na kawcię
Basiu, koniecznie zdaj relacje, jak tam wrażenia, jak przyjdą. I już sobie zamawiam miejsce w kolejce w Twoim gabinecie na rozkład tymi karcioszkami, koniecznie ze zdjęciemCo prawda jeszcze nie wiem na co, ale coś się wymyśli... Tylko koniecznie jakiś duży rozkład, żeby dużo kart było na stole :romance-hearteyes: :music-rockout:
Iwona napisał(a):Nowa piękna Talia Byzantine Tarot ,jest piękna i fajnie się z nią pracuje.
Le Stelle napisał(a):Galateo, a o której talii piszesz? Delphi czy Byzantine?Iwonka polecała mi Byzantine. Śliczne są
No tak, w końcu przychodzi taki czas, kiedy półki okazują się za krótkie, miejsca w szafkach brakuje, pudełko na pudełku, dostać się jak do talii nie ma... a tu co pół roku premiera czegoś nowego...