Liczba postów: 50
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
aja napisał(a):Zib napisał(a):no taki nie bardzo początkujący Ruda
Aja. Zaglądaj szybko funkcją "edytuj" do ostatniego posta, to zobaczysz jak wygląda Cytat czyli Quote
Jeśli chcesz w trakcie pisania zacytować część czyjejś wypowiedzi to zaznacz ją kursotem, podświetl a następnie naciśnij guzik cytuj należący do autora danego postu
a... oki...
ha.... jestem genialna
dzięki Zib
...ani różnica poglądów,ani różnica wieku - nic nie może być powodem zerwania miłości
NIC- prócz jej braku...
Reputacja:
0
...ani różnica poglądów,ani różnica wieku - nic nie może być powodem zerwania miłości
NIC- prócz jej braku...
Reputacja:
0
aja napisał(a):aja napisał(a):Zib napisał(a):no taki nie bardzo początkujący Ruda
Aja. Zaglądaj szybko funkcją "edytuj" do ostatniego posta, to zobaczysz jak wygląda Cytat czyli Quote
Jeśli chcesz w trakcie pisania zacytować część czyjejś wypowiedzi to zaznacz ją kursotem, podświetl a następnie naciśnij guzik cytuj należący do autora danego postu
a... oki...
ha.... jestem genialna
dzięki Zib
oczywiście to że ogarnęłam cytowanie - bo teraz dopiero luknęłam co wyżej pisaliście -
ja naprawdę się uczę - jeszcze kart nie mam
- i robię ogromny ukłon w podziękowaniu dla Sławka - bo go zamęczam na priv... i wcale się nie zdziwię jak w końcu Sławkowi puszczą nerwy - jakby co to będzie moja wina
NIC- prócz jej braku...
Reputacja:
0
slawek_88 napisał(a):hehehhe... przestań takie głupoty gadać bo na prawde puszczą mi nerwy
no tym bardziej dziękuję
NIC- prócz jej braku...
Reputacja:
0
NIC- prócz jej braku...
Liczba postów: 2.195
Liczba wątków: 32
Reputacja:
0
Trening czyni mistrzem. Za kilka dni bedziesz szalała z cytatami....
Reputacja:
0
No byś zrobiła jakąś wycinankę Karty Sprawiedliwość !
Reputacja:
0
ad Tarofides
a powiedz mi - masz możliwość poprawiania błędów w postach??? Bo ja zrobiłam ogromny błąd
przy opisie karty SPRAWIEDLIWOŚĆ pisałam małymi literami spieszyłam się no i
..... nie mam nic więcej na usprawiedliwienie - mnie to razi a co dopiero Was
poprawisz?
już więcej takich błędów nie popełnię.
obiecuję
NIC- prócz jej braku...
Reputacja:
0
A czy mozna zaglosowac na dwie rozne prace ?
Reputacja:
0
Ja mam dylemat. Potrzebuje jeszcze ze 3 glosy, jeden juz oddalam dla lili, tak mi sie ta scenka spodobala.