15-02-2013, 17:36
A tam stary koń nie przesadzaj ja też lubie oglądac Muminki i Czarodziejke z Księżyca i wcale sie tego nie wstydze to Ty pewnie lubisz grać na harmonijce i wędrować ja za to jestem mała i wredna jak Mała Mi
slawek_88 napisał(a):czyżbym słyszał o moich ulucionych bajkach heheheh.... jeszcze dragonball bym dorzucił i smerfy no i moja ulubiona scooby doowitaj sławku, trafileś w samą pore no moje ulubione to : muminki, smerfy, scooby doo, krecik, garefild, baranek shaun, pingwiny z madagaskaru, reksio i wiele innych których już tytułów nie pamietam
Panixyz napisał(a):Same bajeczne osoby fajnieeee ...nooooooo ba
Kasha40 napisał(a):co to Czarodziejka z księżyca???? kto pamięta "Japońskie bajki" i Fragglesi
Kasha40 napisał(a):...kto pamięta "Japońskie bajki"...Kasha40 ja mam piosenkę z ,,Japońskich bajek" ustawioną jako dzwonek w telefonie... Nawet nie wiem, ile lat tej czołówki szukałam
Hrabina M napisał(a):Kasha40 napisał(a):...kto pamięta "Japońskie bajki"...Kasha40 ja mam piosenkę z ,,Japońskich bajek" ustawioną jako dzwonek w telefonie... Nawet nie wiem, ile lat tej czołówki szukałam