19-11-2012, 23:57
hehe dzięki
Może swoim wizerunkiem odstraszę to nas hakerzy nie dopadną jak na innym forum
Może swoim wizerunkiem odstraszę to nas hakerzy nie dopadną jak na innym forum
Marika+ napisał(a):Ja to nawet się nie zabieram za ten konkurs, przy Sławku odpadam....
Gratulacje, świetna grafika
Sylla napisał(a):Sławcio i Helguś pięknie
Ciekawe co by moja córcia powiedziała, gdybym znowu ją wciągnęła w przebieranki
slawek_88 napisał(a):Ojjj ...ty...za wilka !!! złośliwiec... Sylla coś 'strzeli' w rodzaju Victorian Romantic Tarot...Sylla napisał(a):Sławcio i Helguś piękniehehehe tym razem za wilka?... hmmm nie wiem czy się księzniczka zgodzi
Ciekawe co by moja córcia powiedziała, gdybym znowu ją wciągnęła w przebieranki
Helge napisał(a):Sławek właśnie oglądnęłam Twoją pracę - czy to pastele? Tobie by pasowało chyba takiego mrocznego, halloweenowego tarota walnąć?
bardzo podoba mi się, że jest dużo symboli, i ta noga człowieka w wodzie, to jest "to coś" - idealny symbol tej karty
slawek_88 napisał(a):To kredki takie grube drewniane no i mazak marker
rudalila napisał(a):Sylla coś 'strzeli' w rodzaju Victorian Romantic Tarot...No to teraz się zastanawiam, kogo przebrać siebie czy córkę
Helge napisał(a):Sylla, Twoja Córa to by była piękna KsiężycównaMoże jednak córkę
Sylla napisał(a):No to teraz się zastanawiam, kogo przebrać siebie czy córkę
Tak apropo Sławciu powiem szczerze, że moja córka wolałaby pewnie za tego wilka jak za księżniczkę
Sylla napisał(a):Wiecie co ? Tak prawdę mówiąc to świetny pomysł z tym przebieraniem...znaczy z tą scenką...może ja spróbuję moją wnusię namówić do pozowania do jakiejś karty...rudalila napisał(a):Sylla coś 'strzeli' w rodzaju Victorian Romantic Tarot...No to teraz się zastanawiam, kogo przebrać siebie czy córkę
Helge napisał(a):Sylla, Twoja Córa to by była piękna KsiężycównaMoże jednak córkę
Tak apropo Sławciu powiem szczerze, że moja córka wolałaby pewnie za tego wilka jak za księżniczkę
Zobaczymy, może się wyrobię