01-12-2012, 20:18
do końca listopada
ja też ni dałam rady
ja też ni dałam rady
...ani różnica poglądów,ani różnica wieku - nic nie może być powodem zerwania miłości
NIC- prócz jej braku...
Zib napisał(a):Jeśli miałoby to zaowocować większą ilością prac, to warto przedłużyć nawet jeszcze bardziej. Natchnienie i pomysł to tylko połowa sukcesu, a wykonanie zamysłu w formie możliwej do przedstawienia na forum to co innego i wymaga czasu.Piszesz ufundowano, to jest jakieś stowarzyszenie ? Czy jakaś rada się zbierała ? Kto ja ufundował ? Myślałam , ze to Ty bloga piszesz. Nagroda
W ramach promocji bloga Tarot dla Siebie ufundowano nagrodę w konkursie na temat karty Księżyc, a będzie to talia Patrick'a Valenza Dewiant Moon, która jest sukcesywnie, karta po karcie opisywana na blogu. Życzę wiele twórczej veny, wytrwałości we wdrażaniu pomysłu.
Tarofides napisał(a):Dobra, przedłużamy o tydzień, bo mało propozycji. Konkurs trwa do 9 grudnia
rudalila napisał(a):Tarofides napisał(a):Dobra, przedłużamy o tydzień, bo mało propozycji. Konkurs trwa do 9 grudnia
Za mało....
Gabriela napisał(a):Tarofidesie cała talia to dużo pracy, z jedną kartą trudno się wyrobić Zib super zachętaNie cała talia tylko na razie same Arkana Wielkie