i jeszcze Gabrileli, im bardziej patrze w Jej karte.. Gabriela, co ten człowiek robi tej Karcie.. czy to jest taniec, czy jakas pozycja medytacyjna? podobna do ustawienia ciała jak Wadżra/Dordże
Kosma, haha to moje rysowanie komputerowe. Ten człowiek siedzi ma taką postawę medytacyjną może być dordże co oświeci umysł, ale oznacza zatrzymanie spraw nic się nie dzieje, góra to przeszkoda także wróg nieprzyjaciel , ale na szczycie jest coś o czym marzy. nastanie dzień zobaczy że to złudzenie odbite w blasku Księżyca.
jest bardzo księżycowa.. moze ja bym własnie tak powierzchnie ziemi pokazała, jak na ksiezycu.. coś nierealnego.. kurcze fajne te konkursy.. w następnym pewnie wezme udział
No to karta Sąd jest nieruszona <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://dobrytarot.pl/viewtopic.php?f=104&t=7373">viewtopic.php?f=104&t=7373</a><!-- l -->
Tak naprawde to wszyscy są zwycięzcami bo to fajna zabawa - a każde dziecko wie że najlepiej i najefektywniej uczy się poprzez właśnie zabawę! Dziękuje i grauuje wszystkim
Gratulacje Sławek!
Daj mi na PW swój adres to prześlę nagrodę. Czy może mam osobiście dostarczyć, aby być świadkiem pierwszej wróżby tą księżycową talią?