Liczba postów: 19
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Słuchaj... mam nieodparte wrażenie, że wpadasz w lekką histerię, a co gorsza, łączysz swoje problemy z włosami z narodzinami synka. Przede wszystkim się ogarnij, bo jesteś matką, a Twoje dziecko potrzeuje spokojnej matki. Do tego Twoje włosy potrzebują porządnego nawilżenia, a wręcz odżywienia. Jakie preparaty stosowałaś, że mówisz, że nie pomagają? Wizyta u fryzjera celem podcięcia końcówek może nie wystarczyć. Potrzeba jest kilku zabiegów regeneracyjnych. Możesz je również zrobić sama w domu, nakładając odżywcze maski do włosów i owijając folią i ciepłym ręcznikiem. Na noc upinaj włosy w kucyk, bo może się rzucasz po łóżku i wycierasz włosy w poduszkę...?
Wszystko jest energią.
Liczba postów: 1.715
Liczba wątków: 97
Reputacja:
15
Metodą na urok, czy klątwę jest błogosławieństwo. Zmienia ono jakby polaryzację uroku na pozytywną. Jeśli podejrzewasz, że ktoś przeklął Cię, czy rzucił urok, to ułóż pozytywne zdanie na temat dziedziny życia i osoby, której mogą dotyczyć. Sprawa zatoczy koło, a pozytywna energia podwoi się. Przykład: "Obym cieszyła się ja i moja rodzina doskonałym zdrowiem"