16-12-2013, 00:19
No ,widzisz życie jest śmiesznie . A śmiech to zdrowie , tez jest metoda leczenia śmiechem .
carolina-32 napisał(a):niestety tą umiejętność trzeba ćwiczyć.ta umiejętność jest krucha wolę dostać od np. stwórcy , jest pewna i mocna
Seweryn1974 napisał(a):Zajmij się swoim szczęściem.a tu
Seweryn1974 napisał(a):Nie zgadzam się, że ta umiejętność jest krucha,
Seweryn1974 napisał(a):Wierzę, że marzenia powstają niczym zamki na lodzie.
Seweryn1974 napisał(a):Nie zrozumiałeś. W tym, że masz się zająć swoim szczęściem i że twoja postawa jest krucha nie ma sprzeczności. Wynajdujesz za dużo problemów.
Nie potwierdziłem, ż taka umiejętność jest krucha, jedynie iż pewne rzeczy muszą dojrzeć. Nie zawsze można od razu dostrzec rezultaty.
Seweryn1974 napisał(a):Twoje poglądy reprezentują CiebiePrzez moje pisanie i tylko przez to, ty a dokładnie twój mózg stworzył mój obraz
Mystic napisał(a):Przez moje pisanie i tylko przez to, ty a dokładnie twój mózg stworzył mój obrazSeweryn1974 napisał(a):Twoje poglądy reprezentują Ciebie
Seweryn1974 napisał(a):No zgadza się chciałaś i dostałaś, i to jest pozytywny przykład na działanie prawa przyciągania.
Zakładam, że wcześniej wyobraziłaś sobie, że go masz. Ale przyznasz, że na zakupy z mężem jechałaś we wiadomym celu