01-03-2014, 21:10
W piątym wymiarze jest mowa o przemieszczaniu się bez poruszania, a co do Mystika to nie wiem o co chodzi, ale widzę podobieństwo pisowni
Gandera napisał(a):he, he
Mystic chyba mówił gdzieś, że jest dyslektykiem?
Gandera napisał(a):się 'oświecić'tylko Bóg / Stwórca może nas oświecić a reszta to pic
Gandera napisał(a):(wygląda na przejście w 'czwarty wymiar' w artykule )ja by proponowałem nie pchać się w rożne wymiary bo każdy wymiar to dodatkowy czas , zmarnowany
Seweryn1974 napisał(a):Ja piszę artykuł łączący fizykę kwantową i rozwój świadomości,jaki cel ?
Seweryn1974 napisał(a):No jest bardzo ciekawy, tym bardziej, że koreluje z fizyką kwantową, nie trzeba się przemieszczać, aby byc w innym miejscuzacznijmy od tego ze miałem w 2012 mieć jabłko jak pomyśle :angry-tappingfoot: a 2015 miał być 5 wymiar Ale drugiej strony nawet Bóg powiedział uwierz a dostaniesz
Seweryn1974 napisał(a):Mystic: Nie tylko , żeby mnie poskromić musieli mnie całego lub wszystko we mnie zlikwidowaćpisze musieli , a ty myślisz ze świat należny do ciebie i tylko śmierć nie opanowałeś ?
Czyli już jesteś poskromiony.
Seweryn1974 napisał(a):Generalnie ja uważam, w przeciwieństwie do ciebie, że nie można wszystkiego zrzucić na jabłko w raju. i
Seweryn1974 napisał(a):Ciągle budowa mózgu, grzesznicy, jabłko w raju...po co uderzać w takie wysokie tony.o budowie mózgu nie pisałem nic dawno
Seweryn1974 napisał(a):A czy ja pisałem, że tylko śmierci nie opanowałem?To nie stwierdzenie i nie na rzucania mojego myślenia tylko połączenie do tematu był sobie mądry człowiek no tak pogadali .
Mystic napisał(a):ja by proponowałem nie pchać się w rożne wymiary bo każdy wymiar to dodatkowy czas , zmarnowanywiec te wielkie umysły plus duchowość jest ok ,
Seweryn1974 napisał(a):inna sprawa, że nie do końca wiadomo o co ci chodzi,
Seweryn1974 napisał(a):Mystic cały czas to samo, a jak ktoś ci to udowodni wykręcasz kota ogonemnie, podałem tobie cytaty ze mówię co innego , nie zauważyłeś ? ze popierałem się cytatami
Seweryn1974 napisał(a):Nie zauważyłeś, że obojętnie o czym się rozmawia: podświadomość, przyciąganie, duchowość, zawsze biblia, grzech, jabłko, ograniczenia itd...a nie za uwarzyłeś tytułu tematu ? rozmawiamy my w 2 tematach o podobnej tematyce .
Wiesz, ja to znam z doświadczenia: uważaj, na kogoś, kto podkreśla jaki to on jest rozwinięty duchowo - bo to są zazwyczaj najbardziej podstępne typy..
Odnośnie teorii, czytałeś o 5 wymierze, wiesz co to wspólnego z efektem kwantowym?
Mystic napisał(a):ja wiem ze każdy tu czysty.
Seweryn1974 napisał(a):Sorry Mystic, ale puszczają ci nerwy
Seweryn1974 napisał(a):nic nie wiadomo, i nic nie na temat.