partnerski portret

Mamo-Muminka
Słowo rzecz święta więc
Do dzieła
Na wstępie bardzo chcę podziękować Żubrówce za rozpoczęcie analizy.
Wasza donica wygląda tak

XXI Świat-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------XVII Gwiazda
-13-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------14
---------------------VIII Sprawiedliwość (o)----------------------------- VIII Sprawiedliwość (o)---------------------------XVII Gwiazda
------------------------------1----------------------------------------------------- 2-----------------------------------------------3
---------------------------------------------------------XVI Wieża (!)---------------------------------III Cesarzowa ------------------------------- XI Moc
--------------------------------------------------------------4-------------------------------------------------5--------------------------------------------7
-----------------------------------------------------------------------------------XIX Słońce
----------------------------------------------------------------------------------------6
-----------------------------------------------------------------------------------V Kapłan------------------------------------------XVI Wieża
-------------------------------------------------------------------------------------8---------------------------------------------------12

9 – 0 Głupiec
10- IX Eremita
11- IX Eremita
15 – VII Rydwan
17- VI Kochankowie
18 – XIV – Umiarkowanie

Początek związku chyba był trochę trudny. Związany z poczuciem krzywdy- tak jakbyś chciała tym związkiem naprawić jakąś krzywdę. Ty miłosną (VI) a On jakby chciał znaleźć kogoś kto zatroszczy się o niego (II). Obecnie też jakbyście żyli trochę przeszłością i te sprawy wpływały na wasz związek. Myślę, że duży wpływ na to ma w obu przypadkach Cesarz w drugim okresie życia. Chcecie oboje rządzić i z tego powodu druga osoba odczuwa niesprawiedliwość. Ale czeka Was miłość…..O ile się nie rozstaniecie bo na czwartej pozycji jest Wieże – tak jak napisała Żubrówka to karta bardzo problematyczna. Są na to małe szanse ale są………. Może być zakończenie związku i należy to wiązać z VIII (o). Wiele rzeczy się zmienia raz jest lepiej raz jest gorzej (X Koło Fortuny) i On ma chyba trochę problem z okazywanie miłości……… Nie, chyba w ogóle ma problemy z miłością – szeroko rozumiane. To jego słaba strona. Co prawda A.A.CH. tak jak pisze Żubrówka uważa, że On zostanie z Tobą z miłości a TY z Nim z powodów materialnych. Ale ja odczuwam to inaczej. Tak jak napisałem.
Możecie stworzyć fajny związek tylko trzeba przestać być dyktatorem i czasem się nagiąć. To taka rada – bez poświecenia z obu storno nie ma miłości.
Co do końcowego etapu związku Ty wnosisz XI Moc a On VIII Sprawiedliwość. To może być naprawdę fajny związek. Popatrz na pozycję 5- Cesarzowa i 6 – XIX Słońce. To fajne karty. Ty możesz spełnić się jako kobieta a On odzyska poczucie sprawiedliwości. Odczuwam to że jeśli przezwyciężycie wasze problemy z przeszłością i wasze wady to będzie naprawdę super. Jest na to nadzieja – Pamiętaj po każdej nawet najdłuższej nocy wstaje słońce.

Czemu służy ten związek – XI Moc. Myślę, że macie wyjść na prostą i rozwiązać problemy. Środkiem do tego jest tak prawdę poświęcenie się i nagięcie do drugiej osoby (V Kapłan). Tak jak pisałem wyżej. Tyczy się to Was obojga.
Harmonię osiągacie poprzez budowanie czegoś nowego (XVI Wieża). Czasem trzeba zburzyć coś starego aby zbudować naprawdę piękny związek.
Jesteście tolerancyjną parą – „otwartą na Świat” a ludzi oceniają was jako miłych sympatycznych.
Karmy nie będę opisywał. Sama zrobisz to lepiej. Rotfl

Jeśli możesz - proszę zweryfikuj moje "wypociny". Pomoże mi to w byciu lepszym. Rotfl
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości