Wątek zamknięty

Proste zaklęcie, żeby on wrócił, odezwał się.

3 miesiące temu rozstałam się z chłopakiem. planował ze mną całą swoją przyszłość: wspólne mieszkanie, zaręczyny, ślub, dzieci. Kocham go bardzo, on mnie kochał również. 2 tyg po tym jak ze mną zerwał zaczął spotykać się z inną, kilka dni temu zaczęli ze sobą być. od dnia kiedy ze mną zerwał nie było dnia bym nie płakała za nim. Poszłam z tym nawet do wróżki po raz 1 w życiu. powiedziała mi całą prawdę o mojej przeszłości. wszystko się zgadzało. powiedziała, że M nie jest mnie wart, powiedziała nawet jak wyglądał nasz związek. podałam jej tylko imię i datę jego urodzenia. nic więcej o nim nie mówiłam. powiedziała, że on sam nie wie czego chce od życia, że jest jeszcze niedojrzały, że ciągle pakuje się w kłopoty, ma długi i problemy. ja o tym wszystkim wiem i się wszystko zgadza.on ma 21 lat i mieszka z bratem. wszystko co jego brat powiedział (starszy o 11 lat) to tak musiało byc. M chciał, żeby u nich zamieszkała juz po 16 dniach od naszego bycia razem, ale jego brat się nie zgadzał, nie mogłam u nich spać bo brat M się nie zgadzał, ale jak nie było brata to M sam proponował bym u niego spała. Zerwał ze mną tak z dnia na dzień w sumie do dzisiaj nie znam powodu bo mi go nie powiedział. nie wiem czy brat M miał coś z tym wspólnego. Chcę rzucić jakiś czar by M do mnie wrócił, przecież było nam dobrze razem, kochaliśmy się. rzadko się kłóciliśmy. znacie jakieś dobre czary, które zadziałają w krótkim czasie od ich rzucenia? czytałam jeden wątek o czarach, ale tam było żeby rzucać je jak facet jest sam Smutny Jeżeli te czary nie zadziałają to jestem w stanie jechać nawet na koniec Polski do szeptuchy albo jakiegoś "czarodzieja" który rzuci na niego urok miłości. Nie piszcie, że mam tego nie robić, bo i tak zrobie swoje, jestem pewna swego uczucia do niego. nie mam z nim kontaktu żadnego, zablokowaliśmy się na fb. co mi polecacie?

czy aby wykonać taki czar chłopak musi byc sam, w sensie że nie w związku? jeżeli chłopak już ma nową dziewczynę to ten czar nie zadziała? czy jest jakiś skuteczny czar nawet jeżeli on ma dziewczyne
Wątek zamknięty

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 10 gości