Entliczek petliczek Miriamkowy Pamietniczek

1 Kim jestem ( co jest dla mnie ważne)-2 kielichów- Kobietą, której bardzo zależy na komunikacji i partnerstwie w związku. Ogólnie jesteś otwarta na ludzi,lubisz rozmawiać, cieszyć się tym,co możesz im dać, i oni tobie.
2 Moja obecna sytuacja.- 4 buław-Jesteś szczęśliwa w przestrzeni, którą traktujesz, jako ostoje bezpieczeństwa
3 Mój cień, blokady (co sprawia, ze czujemy sie samotni , nie możemy znaleźć miłość )-Wisielec - Tylko nawiązując do tego co powyżej, że poza tym twoim bezpiecznym światem, też jest życie. Zbudowałąś jakąś emocjonalną wieże. Niby jesteś otwarta i potrzebujesz ludzi ( 2 kiel) ale uciekasz w siebie, brak ci Siły przebicia? Chyba nie. Może po prostu zderzasz się z jakąś barierą, któracie zawiesza. Mąż? Ty do niego z sercem on z nożem?

4.Jakiej miłości potrzebuję.-Rydwan- Chcesz, żeby się działo, chcesz by męzczyzna w p[ełni docenił Twoją kobiecość, by cię pragnął
5.Co powinnam ofiarować, dać parterowi -Swiat- Więcej wolności? Oni są jak kobie, jak się ich goni, to uciekają, jak poczują, że są wolni, sami przychodzą i się łaszą jak koty
6.Czego oczekuje od partnera-Paź buław- Otwartości, by pokazał, że wciąż jest w nim dużo ognia

7. W jaki sposób, gdzie mam znaleźć miłość[/i]-Rycerz denarów- W stałym partnerze, on może nie jest bardzo wylewny, ale chce ci zapewniać stabilnośc życiową i chyba za bardzo się na tym skupił, zapominając, że inne rzeczy takie jak rozmowa i czułość, są tak samo ważne, a może ważniejsze, trzeba mu przypomnieć, ale nie nachalnie, delikatnie, inaczej pomyśli, że czegoś od niego chcesz i się przymilasz Oczko
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości