08-03-2016, 05:09
niebiesko_oka napisał(a):Witaj<!-- l --><a class="postlink-local" href="http://dobrytarot.pl/viewtopic.php?f=83&t=14981&p=320253#p320253">viewtopic.php?f=83&t=14981&p=320253#p320253</a><!-- l -->![]()
Lada moment zacznie się marzec, tak więc zwracam się do ciebie z prośbą o wróżbę na ten miesiąc pod względem uczuciowym i finansowym, a także czy uda mi i mojej grupie ukończyć i oddać projekt konkursowy.
Agnieszka 03,08,1987
Niebiesko_oka, postawiłam dla Ciebie karty na okres najbliższego miesiąca (czyli marzec i początek kwietnia), no i na ten projekt.

Uczucia:
Jakby Ci to powiedzieć... niestety zastój, nic nowego.

Jaka jest rada kart na ten miesiąc? Postaw na siebie! Zobacz jak ładnie świeci słoneczko, zaczynają przylatywać ptaki, przyroda wkrótce będzie się budzić do życia - idź w jej ślady! Zadbaj o siebie, kup sobie jakąś ładną sukienkę albo buty, idź do kosmetyczki, fryzjerki, zapisz się na basen albo idź do SPA... po prostu rozkwitnij.

Finanse:
Stabilizacja - ani mniej, ani więcej niż ostatnio. Nie widzę żadnych niebezpieczeństw czy strat, nie widzę też fortuny. Taki dobry poziom, bez niepokojów i bez szaleństw.

Projekt:
Jest pewien problem. Karty mi pokazują że w tym zespole każdy pracuje na własną rękę, za mało jest współpracy pomiędzy Wami, koordynacji i zapału, przez co w kartach to wygląda jakby wszystko Wam się rozłaziło w rękach. Widzę tu też jedną osobę - mężczyznę w średnim wieku, nie wiem czy szefa, czy współpracownika - który coś tu mąci, nie jest szczery... Uważam że jest szansa na oddanie projektu w terminie, ale pod warunkiem, że postawicie wszystko na jedną kartę: współpraca plus całkowite zaangażowanie się całej grupy - i będzie sukces.

Buziaki i powodzenia.