Glupie pytanie...

Koziorożec to znak ziemski ktorego cechuje upor wytrwalosc siła do pracy, dystans do otoczenia oschłość w relacjach. Mars w koziorożcu?wytwałość w dążeniu do celu, nie liczenie sie z uczuciami innych. w 9 domu? moze działac zmiennie.z neptunem? hmm neptun pewnie w jakis sposob tego marsa ogranicza, moze troche zbija go z tropu, mąci go emocjami. jak to dziala na wenus? Napewno gorzej by bylo jak byl te mars byl w jakism znaku wody, a tak w tym koziorozcu troche stanowi przeciwwage to tego negatywnego aspektu z neptunem. Nie wiem jak to dziala na wenus. Moze wzmacnia jej pasywnosc? niezdecydowanie? moze powoduje mniejsze napiecie na polu energii mars-wenus, niz gdyby ten mars byl silniejszy?

A jak to ma sie do mnie?
Bo ja mam problem ze zrozumieniem tego marsa w koziorożcu w 9 domu. nie wiem jak to odniesc do sibie.Generalnie jestem wybuchowa i choleryczka czesto jestem... to po tacie mam...to takie marsowe.... Mars odpowiada za dzialanie.. Moze to za sprawa neptuna, ale jestem dosc niewytrwała w dązeniu do celu,wole planowac niz dzialać, mam problemy z ukonczeniem szkoly wyższej ogolnie z przyswajaniem wiedzy. ten koziorozec to chyba mnie dystansuje do ludzi, otoczenia. To wszystko moze stoi na drodze do przejscia na wyższy etap rozwoju, jaki powinien miec miejsce w domu 9? Co do podrozy za ktore rowniez odpowiada dom9, to bardzo bym chciala, ale podrozuje malo, bo moje finanse i życie raczej malo im sprzyjają;/
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości