08-10-2014, 16:43
Bo mozna je przepracowac, sek w tym ze ich oddzialywanie jest i bedzie istnialo. Ale ty ze swiadomoscia tego ze one sa i chcac sie zmienic pracujesz nad soba i nie pozwalasz im sie "uzewnetrzniac". To troszke jak z byciem alkoholikime
Z czasem jest to tak naturalne ze robisz to automatycznie. Ale siebie, kim jestes wewnetrznie, ciezko jest nam zmienic. Ja mam plutona w koniuncji ze sloncem i uwierz mi ze wciaz nad nim pracuje, i pewnie bede przez cale zycie 
Akurat opozycje nie sa najgorsze, kwadraty to dopiero jazda. Patrz po jakich domach sa rozpiete te planety. Zobacz jak dzialaja, jak bedzie dzialal pluton w skorpionie a jak Wenus w byku. Opozycje zawsze ucza nas rownowazenia energii. Na tym polega ich problem, ze czesto rozrywaja nas w dwie strony, natomiast w istocie nalezy je zrownowazyc. Pluton moze tobie dac wiele energii i glebie na dobrym jego dzialaniu. Tylko musisz sie nauczyc ja wykorzystywac bez manipulowania.

Akurat opozycje nie sa najgorsze, kwadraty to dopiero jazda. Patrz po jakich domach sa rozpiete te planety. Zobacz jak dzialaja, jak bedzie dzialal pluton w skorpionie a jak Wenus w byku. Opozycje zawsze ucza nas rownowazenia energii. Na tym polega ich problem, ze czesto rozrywaja nas w dwie strony, natomiast w istocie nalezy je zrownowazyc. Pluton moze tobie dac wiele energii i glebie na dobrym jego dzialaniu. Tylko musisz sie nauczyc ja wykorzystywac bez manipulowania.