03-11-2014, 08:02
Ana4 napisał(a):Witam, i się zadziało!!!!
Zaraz po 1 zabiegu dostałam zwrot ale zupełnie z czegoś innego niż prosiłam w tej sesji. Tydzień później,po 2-iej sesji, dostałam informacje ze wyszedł przelew dla mnie za jedna z tych rzeczy co prosiłam w sesji, dziękuję z całego serca.
Teraz tylko faktury zostały ale wierze ze zapłacą.
Dziękuję bardzo za pomoc!!! (Dodam tylko, ze był to zabieg reiki intencyjne na odzyskanie długów.)
.. niech się zadzieje a Twoje pieniądze wracają do Ciebie
slowik14 napisał(a):Ewuniu czy będe mogła ponownie skorzystać z twoich <a style="padding: 2px; border-radius: 2px; display: inline; background-color: rgb(255, 247, 193); border: 1px solid rgb(247, 226, 94);" class="ktg6us78hf8vdu7" href="javascript:void(0)"><u style="border-bottom: 1px solid;">zabieg</u></a>ów ? Dopiero za 3-tyg. upłynie 7-miesięcy od ostatniej serii zabiegów ale bardzo potrzebuje Twojego wsparcia .... ale ten czas płynie !!!
ze słowikiem jesteśmy już w trakcie zabiegów
mam nadzieję, że i tym razem pomogą
do miłego
Cytryna napisał(a):Ewcia, gdzieś TY....? Martwię się troszkę,mam <a style="padding: 2px; border-radius: 2px; display: inline; background-color: rgb(255, 247, 193); border: 1px solid rgb(247, 226, 94);" class="ktg6us78hf8vdu7" href="javascript:void(0)"><u style="border-bottom: 1px solid;">nadzieje</u></a>, ze wszystko dobrzeWitaj Cytrynko
tak kochana , dziękuję za troskę, u mnie wszystko w porządku
to po prostu brak czasu , dużo ezo-pracy
a przede wszystkim moja malutka córeczka , słodkie oczko w w głowie,
które absorbuje mój czas , i jak to kobieta ma swoje zmienne nastroje
A u Ciebie Cytrynko ??? - mam nadzieję, że realizujesz się , tak jak chciałaś