Wątek zamknięty

Pytanie o warsztaty

Otoz wyjasniam podtekst "Baran".
To jest moj radix gwoli wyjasnienia http://dobrytarot.pl/viewtopic.php?f=44&t=3617

mufinka napisał(a):Jesli juz w moim watku bez porozumienia wrzucasz i narzucasz cos to zmienmy autora watku i po sprawie , bo ja nikomu nie wchodze i bez jego wiedzy i zgody nie burze i nie przeinaczam watku bo mi tak wygodnie.

Mysle , ze uczciwe byłoby poczekac az zglosza sie chetne osoby i wspólnie ustalic kto zadaje 1 pytanie . A nie wrzucac tylko zagadke - to kazdy moze i tak najłatwiej ale wszyscy nie moga tylko zadawac Oczko prawda?

Zaiste nie podejrzewalem ze wchodzac na watek publicznego forum naruszam Twoja "wlasnosc prywatna" ....Jako astrologiczny Baran predzej dzialam niz pomysle (to tak w astrologicznym domysle).... Uśmiech

Nie moglem sie doszukac regulaminu tego watku ...zaprawde ....nie znalazlem go ...No ale droga Barana jest sie mylic ....Bo myslenie telepatyczne Baran zostawia Rybom lub innym Skorpionom...Dzialam i podejmuje wyzwania jako pierwszy , to Barana cecha wrodzona - astrologia jest nauka o ludzkich slabosciach I przywarach...zatem Baran pierwszy rzuca "karty na stol" ...

Wykluczono mnie z watku za moje Baranie cechy i to juz stalo sie faktem...Zatem taka jest wola Astrologicznego Nieba , a z nia zawsze sie zgadzac trzeba...Taki juz los Baraniego znaku...Wolny najmita, wloczega,zolnierz lub banita Załamka
Wątek zamknięty

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości