08-12-2014, 16:15
Cytat:Obawiam sie ze po tym pierwszym zdaniu moj dalszy komentarz jest po prostu strata czasu poniewaz klania sie tu znajomosc abecadla astrologii horarnej.Niestey nie , w tym konkretnym przypadku gdy kosmogram momentu ma odp na intencje innej osoby nie moze nic powiedziec bez kosmogramu tej osoby a to rzuciłes na tapete . Taki kosmogram pokaze tendencje dnia ale dla ogółu ale nigdy w kontekscie jednostki i jej udziału w sytuacji a o to pytałes(chyba ze PanJóźwiak zle mnie uczył). Ja twoj kosmogram porownałam bo sam go mi wczoraj podałes jako atut.
Cytat:Zycze czytania ze zrozumieniem i rozpoczecia odrozniania astrologii horarnej od natalnej na poczatek.Ja to rozumiem ale powiedz mi jak maja to zrozumiec inni, którzy sie uczą lub chcieilby nauczyc sie czegos z tego co piszesz? Moze nie proponuj innym aby czytali ze zrozumienem tylko sam dopasuj swoj jezyk aby był bardziej przystepny dla ogółu - chyba ze o to chodzi aby nie zrozumieli nic to Wcale nie chcesz uczyc i wspołpracowac ale chcec rywalizowac na zasadach tylko Tobie wygodnych a to raczej przedstawienie i show niz przekazywanie wiedzy. Tez podsyłam kotka
Cytat:Wszystkie moje dalsze "spekulacje" oparte sa na rzetelnej wiedzy astrologicznej ,a nie na emocjach I tupaniu nogami.Korzytsanie z terminologii specyficznej i ścisłej dla danej dziedziny nie jest wiedza wybacz .Gdybys taka wiedze miał wiedziałbys (moze wiesz ale nie przyznasz sie) ze na podst horarnego nie da sie odczytac intencji konkretnej osoby a jedynie okreslic atmosfere dnia wiec nie powołuj sie na wiedze prosze
Kazdy moj wpis nawet gdby był zgodny pod wzgledem merytorycznym uzasz za tupanie nogami bo chciałes mi od poczatku udowdnic , ze ponoc nie rozumiem i nie wiem nic , dlatego te wszelkie blokady i nakazy. Nie chcesz sie dzielic wiedza z innymi a jedynie zabłysnac uzywajac terminologi tak aby robila dobre wrazenie (ech ten Baran) Buziaki Tobie wysyłam wojowniku