Podporządkowanie wróżbie

slawek_88 napisał(a):Cześć,
ja zawsze porównuje wróżby do widoku na "sytuację" z pewnej odległości. Z mojej "jakiejś tam" praktyki i obserwacji wynika, że pierwsza wróżba jest najbardziej miarodajna i konkretna. To tak jakbyśmy załóżmy z dość znacznej wysokości obserwowali jakiś obszar - widzimy wszystko, od początku do końca... kolejne wróżby to jakby zniżanie pułapu.
tu sie zgodze , jesli ja robie komus wróżbe i dla mnie to pierwsza wróżba dla danej osoby (dla niej nie musi to bycpierwsza wróżka) to ten zarys jest bardzo konkretny.
Odpowiada jak bedzie niezaleznie od czasu . Im wiecej pytan tym juz otrzymujemy co raz to nowe odpwiedzi ale nadal w obszarze tej samej wrozby tylko juz jakby pojedyncze "kadry z całego filmu" . Wiec jesli juz porównuje to z filmem to odpowiadam czy film zakonczy sie dobrze czy zle oraz jak sie zakonczy .. droga do zakonczenia to jednak juz caaaaały film który moze obfitowac w rozne przełomy , wzloty i upadki . No ale nie moge powiedziec ze na 100% tak bedzie bo mogłam źle zinterpretwac karty i z tym sie licze . Zreszta z perspektywy czasu po 8 latach pewne karty rozumiem zupelnie inaczej niz kiedys - mysle ze lepiej oraz rozkłady tez sa bardzo wazne , poszczególne pozycje .
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
zła wróżba, a strach przed jej konsekwencjami - przez wako - 12-06-2018, 16:42
Uzależnienie!!! - przez HelgaXXX - 11-02-2019, 10:39

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości