Warsztat 50 - Pokrzyżowane Plany

Pora na weryfikację Uśmiech

Pogrubiony tekst oznacza zdania poprawne...

Żubrówka napisał(a):6 denarów, 8 mieczy, 7 buław
Ktoś poprosił Cię o pomoc i nie widziałaś możliwości, żeby pogodzić to z wyjazdem. W dodatku miałaś mnóstwo spraw do załatwienia na ostatnią chwilę......

Cytryna napisał(a):A co mi tam, spróbuje Oczko Choć bardzo dziwne karty wyszły mi Rotfl

Sprawiedliwość - Królowa mieczy - Rycerz kielichów...
Hm... Mogłoby to oznaczać, że nie wyjechałaś albowiem musiałaś tutaj zastać przez/dla rycerza pucharów? Kogoś młodego, uczuciowego, potrzebującego Twojej rady, wsparcia, energii i entuzjazmu... Oczko ?

Może przyjechał do Was do domu, może to Twój znajomy/(adorator? Zawstydzony ) Sprawiedliwość mogłaby mówić, że musiałaś załatwiać dodatkowo jakieś sprawy w urzędach, w pracy , coś co nie mogło zostać na "po świętach" i musiało być doprowadzone do końca.
Ależ mi z tego dziwna historia wyszła Uśmiech

mufinka napisał(a):moje karty: 9monet, 8puch, 4 buław

uwazam, ze tutaj chodziło o czyjs powrót , kłopoty z powrtem, moze z zakupem biletu , cos jakby cofnieto albo ktos wrócił
8 puch to karta duzych emocji wiec wszystko działo sie pod wpływem emocji badz w duzych emocjach, 4 buław to bycie z kims sam na sam .
Mogło tez byc tak ze ktos do Ciebie przyjechał. 9 monet moze oznaczac opłaty, płatnosci . Moze ktos do kogo jechałas musiał sam dokąś wyjechac dosc niepodziewanie.
Dodam jeszcze , ze karta 9monet w blisim sasiedztwie 4 buław pokazał mi kiedys rezerwacje hotelu, mieszkania - moze tutaj był jakis problem ?

Sephinroth napisał(a):Powód zmiany planów: 10 pentakli (-), Kochankowie, Rydwan

Powiedziałabym, że chodziło o jakiegoś rodzaju konflikt. Być może otrzymałaś wiadomość, która ułatwiła Ci podjęcie decyzji... z tego, co tu widzę, gdyby bardzo Ci zależało mogłabyś jechać (wahałaś się), ale rezygnacja z wyjazdu była świadomym wyborem. Byłaś odpowiedzialna za coś na miejscu i to okazało się ważniejsze, coś było zagrożone lub wyjazd łączył się z jakimś niebezpieczeństwem.

Galatea napisał(a):5 Pucharów, As Monet, 4 Miecze

Ktoś mógł zachorować, albo potrzebować pomocy i tym pokrzyżować Ci plany. Trochę żalu, że tak się stało, ale zawsze stajesz na wysokości zadania. Zostałaś więc w Polsce.

Kochani widać że to był trudny warsztat, pytaniem było
Cytat:Święta miałam spędzać za granicą (Niemcy), dlaczego plany się pokrzyżowały ?
Plany się pokrzyżowały ponieważ Zmarł mój ś.p Tata, i musiałam zostać na pogrzebie, chodziło ogólnie o pogrzeb

Niektórzy byli blisko, ale w kartach nie pokazywało śmierci, pogrzebu itp. Załatwiałam wszystkie sprawy urzędowe, w kartach niektórym u was wykazało.

Najwięcej szczegółów miała Mufinka

Gratuluję Mufinko Oklaski

I dziękuję wszystkim za udział w warsztacie... Kwiatek

Mufinko, czekam na twój warsztat Kotek
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości