11-02-2013, 18:50
marta1806 napisał(a):Agava był wątek o remoncie
Może to zły wątek ale słyszeliście o papieżu? Kiedyś czytałam że on jest przedostatnim papieżem a potem koniec.. tylko nie wiem kto o tym napisał.. pewnie Nostradamus..
nostradamus raczej nie mam kilka "bardzo starych" ksiażek z jego przepowiedniami, a w necie łatwo wszystko zmanipulować... niestety są duże rozbieżności z tekstami oryginału to odnosi się raczej do przepowiedni św, Frania z Asyżu ale wg. mnie ta abdykacja jest podyktowana raczej sporami wewnętrznymi w kościele, a Benek nie miał już siły się z tym użerać tzn. biskupami, a rzekoma jego choroba to pretekst do oddania stołka żeby mieć spokoj... tez bym tak postapił... bo nalezy pamietać że w Watykanie nie ma prawdziwej demokracji panują tam zasady z średniowiecza, knucia i intrygi itp. tylko się o tym nie mówi bo po co... ale nie mniej czekam na tzw. "Piotra Rzymskiego" ostatniego Papierza zapowiadającego rzekomy upadek Kościoła... zapowiada się ciekawie jak gotowanie w kuchni prze ze mnie hehehe...bedzie ostra jazda. W necie juz kipi pełno od teorii spiskowych jak z tą data o końcu swiata w grudniu 2012 r. Ale spokojnie według tego co Nostradamus napisał , jeszcze nie jest pora na nas, bedzie jescze kryzys nie pierwszy ani ostatni ale nie koniec...