08-01-2015, 19:50
madrugada napisał(a):Wlasnie nie odbiegajmy od tematu
Cos moze byc z ta sila domow, bo za przeprowadzka do Barcelony, no z 2-3 lata po, zaczelam wiecej podrozowac, obserwowa i ogolnie sie ze mnie wieksza ekstremiska zrobila jesli chodzi o ekologie czy prawa zwierzat, czy dzialalnosc charytatywna skupiona na rownosci dostepu do edukacji czy szeroko pojetej rownosci wszystkich wobec wszystkiego (moze wydaje sie to nie w temacie, ale troszke jest). A po rektyfikacji calosc stellum mi sie przeciez przesunela do domu IX, wczesniej bylo podzielone miedzy dom VIII i IX. Stellum jest rzadzone przez Wenus w Strzelcu i domu XI.
Tak wiec Strzelcowe idealy, podkreslone przez mocno obsadzony dom 9, Jowisza w Stellum i do tego rzadzone ze Strzelca i wolnosciowego i lamiacego zasady domu XI sa u mnie dosyc mocne - dodatkowo wymieszane z wiecznie szukajaca rownowagi Waga
Stad moze kocham calosc zwierzynca czy ogolnie przyrode, widze ja jako calosc, ekosystem, a nie mniej lub bardziej lubiane jednostki.
Tu sie zgadzam w 100%. Silny XI dom poprzez dyspozytora stelium z IX to faktycznie Don Kichot , bezkompromisowy...A jesli w stelium jest dyspozytor domu XII I VI to wszystko sie zgadza...Walka o prawa zwierzat...Bo to Jowiszowe sprawy w d. XI ....
W ogole Waga to silnie praworzadna jest i nie lubi preferencji - taka bardzo demokratyczna, bez wyrozniania lepszych i gorszych....No a Wenus w XI to praworzadnosc spoleczna , a w wydaniu eko, daje walke o srodowisko naturalne i prawa braci mniejszych...tez ciekawe...