Odwracanie złego losu - czy istnieją jakieś czary?

Eleantra napisał(a):Ale ok do rzeczy, po pierwsze zły los nie bierze się z niczego - jeśli to karma to żaden rytuał Ci nie pomoże

Ludzie ośmielam się z tym nie zgodzić. Karma nie oznacza, że mamy być nieszczęśliwi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nigdy nigdy przenigdy!!!!!!!!!!!!! Nikt nie przychodzi na świat po to żeby cierpieć, dźwigać krzyż czy wmawiać sobie, że taka karma!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W książce Sylvi Browne "Bliscy nie odchodzą" przeczytałam właśnie ostatnio o zdrowym podejściu do karmy. Nie opowiem dokładnie słowo w słowo, ale przekażę wam sens jej słów z którymi się zgadzam w 100%
Pani Sylvia robiła zakupy w spożywczym i przed nią stała Pani z koszykiem pełnym zakupów. Pani z pełnym koszykiem poprosiła Panią Sylvię by ta weszła przed nią, na co Pani S odpowiedziała, że nie musi. Pani jeszcze raz poprosiła Panią S by weszła przed nią bo potrzebuje karmy.
I to jest zdrowe podejście do tematu. Jesteśmy na Ziemi po to żeby być szczęśliwymi, a jeśli nie jesteśmy szczęśliwi to musimy znaleźć sposób by być. Zazwyczaj trzeba radykalnie zmienić myślenie. Karmę każdy ma inną, to temat rzeka, zasługujący na osobny temat, ale na Boga nikt niech więcej nie mówi, że bycie nieszczęśliwym to TAKA KARMA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dodam jeszcze, że możesz kupić gotowy "zestaw" do zrobienia odpowiedniego rytuału np na szczęście i dobrobyt np tu <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.czarymary.pl/p_849633_rytual_szczescia_">http://www.czarymary.pl/p_849633_rytual_szczescia_</a><!-- m -->
Są tam wszystkie składniki potrzebne do jego wykonania i dokładny opis rytuału. Jeśli wykonujesz taki rytuał pierwszy raz to lepiej kupić gotowy. Później można wszystko samemu zgromadzić i wykonać jeśli zajdzie taka potrzeba. Ale przede wszystkim najważniejsze jest zmienić myślenie z "ja chcę być" szczęśliwa na "ja jestem szczęśliwa" choćby nie wiem jak ciężko Ci w życiu było. Nawet nie wiesz jak wiele może się zmienić w Twoim życiu jeśli tylko przestaniesz sobie obiecywać a uwierzysz we wszystko. Mówię z własnego doświadczenia!!!!!!!! Nigdy nie jest tak dobrze by nie mogło być lepiej. Gdy osiągniesz swój cel chcesz więcej i więcej, to też mówię z własnego próżnego doświadczenia. Naprawi się jedno psuje się co innego i tak w kółko. Trudne chwile uczą nas pokory, dają doświadczenie i uczą współczucia. Gdyby nie smutek to nic by nas nie cieszyło, ale to znów inny temat. Więc najsilniejszą magią jest nasze podejście do życia, a najsilniejszym narzędziem magicznym nasza głowa. Buziaki i wiem, że jesteś szczęśliwa Oczko
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości